Articles tabs

Courses tabs (CT)

 • Royal Beer med lyd – og nyt bureau

  Tre tidligere P3-værter står i spidsen for en ny podcast-serie, Den Gyldne Middelvej, som skal skabe opmærksomhed om Royal Beers nye lav-procents øl. Brandets nye lead-bureau står bag. Hent serien og se film-klip fra optagelserne her.

  13. juli 2018
 • Dansk reklamemarked i god vækst

  Den danske annoncevækst kommer over det europæisk gennemsnit i 2018. Det viser den seneste prognose fra Mediabrands’ globale analyse-enhed, MAGNA. Og det er fortsat de digitale medier, der driver lokomotivet – i Danmark såvel som i resten af Norden og Europa.

  13. juli 2018
 • Shopping center digitaliseres

  Clear Channel har fået endnu en kunde, Rosengårdcentret, der ønsker skærm-kommunikationen i centret digitaliseret.

  12. juli 2018
 • Ørsted tager hul på ny bureau-jagt

  I næste uge går Ørsted for første gang i markedet for at købe reklame, marketing og kommunikations-ydelser via et EU kvalifikationssystem. Dermed ophører de rammeaftaler, som energivirksomheden indgik med 12 bureauer og tre produktionsselskaber i sommeren 2016.

  11. juli 2018
 • Parløb med Carlsberg gav pote

  Et aktuelt samarbejde mellem Intrepid Travel og Carlsberg har sikret rejseselskabet øget kendskab, flere Facebook-følgere og mere webtrafik – og bryggeriet øget trafik på fodbold-sitet med titlen ogdetvardanmark.dk.

  06. juli 2018
 • Bureau Tour-aktiverer for Skoda

  Årets Tour de France venter lige om næste hårnålesving, og i den anledning er en af Tour’ens hovedsponsorer, Skoda, i luften med ny dansk aktivering. Det digitale bureau Subsero står bag.

  04. juli 2018
 • Hvilken spilletype er du?

  VM i fodbold er en højtid for spilselskaberne, og selv et trist dansk exit har ikke fjernet markedet fra kogepladen. GroupM har i den forbindelse identificeret seks spilletyper - og et par (spille)-lidenskabelige forskelle mellem de nordiske lande.

  03. juli 2018
 • Dansk bureau-viden indtager Europa

  Mediabureauet IUM’s globale netværk har besluttet at udrulle et danskudviklet forbrugerstudie i de fem største europæiske lande. ”Kæmpe anerkendelse af den danske ekspertise på området”, lyder det fra bureauet.

  02. juli 2018
 • Sommeren er over os ...

  PostNord blev nærmest PostHum, Amazon lurer, og det er længe siden, det kun tog 5 minutter at handle i Fakta. Nyd reklamemanden og tekstforfatteren Carmichael Billingsleys illustrative svirp til stort og småt fra årets første halvdel.

  29. juni 2018
 • Dansk bureau bag nyt globalt indeks

  Det danskejede bureau Vertic har lanceret et globalt indeks, der analyserer og ranker 80 af verdens største brands' websites. ”I dag har virksomhedernes .com sites langt større betydning for forretningen end tidligere”, siger Vertics CEO om baggrunden for indekset.

  29. juni 2018
 • Most Epic Danish Fuck Up?

  Lad os lære af de største fejltagelser. Du kan her være med til at nominere de skæveste danske innovations-skud i bøssen, som bærer os alle videre.

  29. juni 2018
 • Iværksættere vil være datadrevne

  Hamsto.com, der har udviklet en deleøkonomisk platform for opmagasinering, vil være datadrevet fra begyndelsen. En hurtigtlærende chatbot - som BotXO er partneren bag - er første skridt på vejen.

  29. juni 2018
 • Mekanikeren bestilles på nettet

  Stadigt flere danskere går online, når bilen skal på værksted. Det mærker landets største markedsplads for værkstedsjobs, autobutler.dk, hvor man i juni registrerede bilejer nummer 500.000.

  29. juni 2018
 • Dansk øl-kaviar går verden rundt

  I anledningen af VM i fodbold har Carlsberg og bureauet CP+B Copenhagen opfundet et nyt gastronomisk produkt til de danske fans – Carlsberg Caviar. Det får en del opmærksom fra de internationale medier.

  28. juni 2018
 • Trykkeri fortsætter million-vækst

  Lasertryk.dk runder 19 år med vækst og 17 år med overskud. Landets virksomheder har gang i hjulene, hvilket smitter af på behovet for tryksager, fortæller medstifter Esben Mols Kabell, der vil ”lave en LEGO”.

  28. juni 2018
 • Dansk marketing-firma satser tysk

  Det danske MarTech-selskab AudienceProject har placeret sig solidt på det nordiske marked, men ambitionerne rækker til mere end det. Et nyt kontor i Tyskland skal bane vej for yderligere ekspansion.

  28. juni 2018
 • Efter 18 år: Google rebrander reklameforretningen

  Google har givet sin reklameforretning en ansigtsløftning, hvilket skal gøre den mere overskuelig for annoncører og medier. Det betyder bl.a. et farvel til navnene AdWords og DoubleClick.

  27. juni 2018
 • LEGO House går globalt på Netflix

  En ny Netflix-dokumentar fortæller historien om tilblivelsen af det kreative oplevelseshus LEGO House i Billund. Det er branded content på den helt store klinge, og det er M2Film, der har udviklet og produceret filmen. Se med her.

  26. juni 2018
 • Outdoor skaffede kunder i butikken

  AFA JCDecaux-enheden Alpha har målt en stigning på 84 pct. i kundetrafikken fra digitale outdoor-skærme ind til en YouSee-butik i Field’s. Flere tests af kundetrafikken er på vej for at kvalificere data og målemetode.

  25. juni 2018
 • GN sætter lyd på sine brands

  GN Store Nords høreapparatselskab, GN Hearing, er i luften med et nyt branding lydunivers udviklet i samarbejde med den internationalt anerkendte lydekspert Julian Treasure. Lyt med her.

  25. juni 2018