Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Sluk mobilen og bliv klogere

  En ny app, HOLD, belønner studerende for ikke at spilde tiden på Facebook og de andre sociale medier. ”De bliver beviseligt klogere af det, fordi de studerende koncentrerer sig om studierne”, mener de hos HOLD Danmark.

  08. februar 2017
 • Dansk bureau hjælper US-startup

  Det amerikanske startup Prepd, der står bag en moderne madkasse, har fået dansk bureau-assistance i skikkelse af Spring/Summer, der bl.a. har hjulpet til med at udvikle produktet og Prepd-brandet.

  31. januar 2017
 • Den mobile annonce-kamp skærpes

  AOL er i luften med en ny selvbetjeningsfunktion skræddersyet mobile first-udgivere, der skal lokke endnu flere til platformen ONE.

  27. januar 2017
 • Giga-spambøde til taxaselskab

  Taxa 4x35 sendte sms’er ud til +27.000 mobilnumre for at informere om, at samarbejdet med bestillings-app-leverandøren, ClickATaxi, var stoppet. Det koster nu taxaselskabet en bøde på 250.000 kroner.

  11. januar 2017
 • Skærmstørrelsen betyder noget

  Vi shopper stadig mere via mobile enheder, men det er fortsat på de større skærme, de største netindkøb foretages. Dårlig navigation og dårligt design på de små skærme er en del af forklaringen.

  14. december 2016
 • Mobilkalender sælger bøffer

  Den danske steak-restaurant MASH har sammen med bureauet Brandmobile opfundet en skrabe-julekalender til mobilen. Målet er naturligvis salg, men kalenderen sikrer også folkene bag MASH værdifuld viden.

  13. december 2016
 • Start-up melder om mobil-succes

  Mens displayannoncer måler klikrater i promiller, så kan den danske tilbuds-app Catsj prale af langt bedre resultater for annoncørerne på mobilen.

  09. november 2016
 • VVS-kæmpe vælger mobilbureau

  VVS-grossisten Brødrene Dahl har sat sig for at optimere sin mobile kommunikation med kunderne, og har derfor indgået samarbejde med et bare to år gammelt strategisk mobilbureau og konsulenthus.

  04. november 2016
 • 3 faktorer driver mobilreklamer

  Kontekst, video og programmatic er de tre faktorer, som kommer til at drive den mobile annoncering i den nærmeste fremtid, lyder det bl.a. fra AOL's Jesper Laumand i denne klumme.

  31. oktober 2016
 • Dansk bank-app buldrer frem

  Den danske fintech-startup, Lunar Way - og mobilbank-app’en af samme navn - har fart på. En ny version af app’en er netop gået i luften, og den bakkes op af en POV-film, der på få dage har fået over 135.000 views. Se med her.

  25. oktober 2016