Fredag 28. august 2015
 • 28. aug 15 Navne

  eBay DK opruster på marketing

  Den danske del af eBay Classified-forretningen vil vokse på B2B-fronten og har i den anledning hentet en ny profil ind som B2B marketing manager. Han har tidligere bl.a. bygget Boligas selvsalg op fra bunden.

  læs mere
 • 24. aug 15 Navne

  Jermiin forlader Carlsberg

  Carlsbergs ansvarlige for ”digital, media & content”, Jens Jermiin, blev i dag afskediget. Det samme vil op mod knap 180 andre blive, herunder en række chefer. Det er anden fyringsrunde i år, og baggrunden er seneste halvårsregnskab.

  læs mere
 • 20. aug 15 Navne

  Berlingske fokuserer nationalt

  Berlingske Media sælger Midtjyske Medier og to trykkerier til Jysk Fynske Medier. ”Det betyder, at vi fra 2016 kan koncentrere alle kræfter om en ny og mere offensiv strategi for vores nationale forretning – digitalt såvel som på print,” siger Lisbeth Knudsen.

  læs mere
 • 20. aug 15 Navne

  Albæks første store test

  Morten Albæk investerer for første gang efter Voluntas’ fire principper: Mangfoldighed, ligestilling, miljøansvar og meningsfyldt arbejde. Det sker i Vertic, et af verdens bedste digitale bureauer. Investeringen er ”betydelig”.

  læs mere
 • 20. aug 15 Navne

  Skipperpiben har vendt skuden

  Cloetta, der står bag kendte slikmærker som Skipperpiben, Lagerman Lakridskonfekt og Läkerol, har for første gang i ti år plus på bundlinjen. Men Cloetta er ikke i mål endnu, understreger den danske direktør.

  læs mere
 • 20. aug 15 Navne

  Ny sponsor til Michael Maze

  Den danske bordtennis-mester Michael Maze har indgået sponsoraftale med virksomheden Natur Energi ApS. Aftale er kommet i stand, fordi han i en skadeperiode fik anbefalet bestemte produkter fra virksomheden.

  læs mere

Sider