Fredag 31. oktober 2014
 • 30. okt 14 Navne

  Jyske Bank får CSR-direktør

  Jyske Bank styrker CSR-strategien med udnævnelsen af Lene Hjorth til afdelingsdirektør for koncern-CSR. Hun kommer med 11 års erfaring som CSR-chef i BRFkredit.

  læs mere
 • 29. okt 14 Navne

  Bacon tæt på ny prestige-pris

  Det anerkendte kreative community Shots er klar med shortlisten til årets ”Shots Awards 2014”, og det er fine nyheder for det succesfulde danske produktionsselskab Bacon. Ikke færre end 3 ud af 5 nominerede instruktører i kategorien ”Director of the Year” er tilknyttet Bacon.

  læs mere
 • 27. okt 14 Navne

  Produktionsselskab opruster

  Produktionsselskabet U itch I scratch har hyret de to instruktører, Sune Lykke Albinus og Mikkel Blaabjerg, der måske er bedre kendt som A+B. De har bl.a. gjort sig bemærket internationalt med visning af kortfilm på Cannes filmfestivalen samt flere True Award- og Robert-nomineringer.

  læs mere
 • 27. okt 14 Navne

  Nordmand nordisk Dentsu-chef

  Ny chef i Dentsu Aegis Network Nordic er norske Paal Fure. Succes med at udvikle koncernen i Norge sikrer ham den store post.

  læs mere
 • 27. okt 14 Navne

  Her er masser af kreativt talent

  Det kreative netværk Behance forsøger at bliver samlingspunkt for rekruttering af kreativt talent. 4,1 millioner brugere uploader hver dag 10.000 nye kreative arbejder. Hello Mondays Sebastian Gram er begejstret.

  læs mere
 • 24. okt 14 Navne

  Marketingchef skifter side

  Efter næsten syv år som marketing- og kommunikationschef hos brødfabrikanten Kohberg skifter Tina Møller over til ”den anden side” og bliver bureaudirektør hos Montdor.

  læs mere

Sider