Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Dansker får global Nestlé-post

  Nescafé-brandet har gennem fire år haft en dansker på posten som nordisk marketingchef - nu har han fået endnu et spark opad og er udnævnt til ny global marketingchef for Nescafé Gold.

  07. juli 2016
 • Designfirma får ny CMO

  Den danske designvirksomhed Skagerak - der indtil marts i år nok var mere kendt som Trip Trap - vil styrke fortællingen om dansk design og har derfor ansat en ny CMO.

  06. juli 2016
 • Spring/Summer opruster

  Spring/Summer har hentet seniorkræfter til bureauet i form af ny senior art director og ny senior projektleder. De kommer til det digitale bureau med masser af erfaring fra bl.a. B14, Vertic, DigitasLBi og DDB Tribal.

  01. juli 2016
 • Sådan udvælges The M List

  Dette års Advisory board til The M List er på plads, og igen i år er der tale om en række stærke erhvervsprofiler. ”Debatten om the M list har vist, at initiativet har sin berettigelse,” siger Pia Tandrup.

  01. juli 2016
 • Det ska’ gå stærkt…

  En hamster er sluppet ud af sit hjul, og hamrer ud over stepperne. Som blot 40-årig er Mads Byder sluppet igennem en djævelsk jungle med overskud og vækst 11 år i træk. Og hans Help PR kan noget, de andre misunder.

  01. juli 2016
 • Ny marketingchef til GF

  Forsikringsselskabet GF Forsikring har ansat en ny marketing- og kommunikationschef. Hun kommer fra Kompan og skal styrke selskabets digitale markedsføring og lokale synlighed.

  27. juni 2016
 • Ny marketing-spids til Kvik

  Køkkenproducenten har været på hugst hos mediabureauet Carat for at finde sin nye marketing- og produktdirektør. Hun tiltræder 1. august.

  24. juni 2016
 • Bureaudirektør fundet på retreat

  Syntese Media har fundet ny bureaudirektør. Det skete ikke via headhuntere eller netværk. Nej, den rette kandidat – der bl.a. tidligere har været marketingdirektør på TV 2 – fandt ejeren på et meditationskursus.

  17. juni 2016
 • Dansker styrer globale teams

  Den blot 40-årige dansker, Jakob Vasehus, er avanceret inden for Valtech gruppen. Hans idéer fra arbejde i tværgående teams i Østeuropa er implementeret i gruppens nye kontorer i Buenos Aires.

  13. juni 2016
 • BABY opruster

  De kreative folk hos BABY har styrket sig med Cecilie Friis Jakobsen, der har en historik med data og medier. Nu er hun indtrådt som partner i bureauet.

  07. juni 2016