Søndag 24. maj 2015
 • 22. maj 15 Navne

  Kontant generalforsamling

  Meningerne var delte på Huset Markedsførings generalforsamling i går. Der skal findes et nyt dansk navn til foreningen, der skal bruges side om side med Danish Marketing Association. Det engelske navn kan ikke stå alene.

  læs mere
 • 21. maj 15 Navne

  Dansker instruerer drag queens

  Den prisbelønnede danske instruktør Martin Werner fra Bacon Cph står bag en ny reklamefilm fra Unilevers is-brand Magnum. Filmen handler om en gruppe drag queens og har lige haft premiere ved filmfestivalen i Cannes. Se den her.

  læs mere
 • 21. maj 15 Navne

  Mensch opruster digitalt

  Mensch fortsætter sin udvikling af forretningsområder, der tager afsæt i virksomhedernes største udfordringer. 
Et nyt kompetenceområde skal rådgive om digital forretningsudvikling, ændret brugeradfærd og implementering af digital handel og salg.

  læs mere
 • 20. maj 15 Navne

  VICE opruster igen

  Den danske del af medievirksomheden VICE har været på hugst hos RADR Music - video content-søster til musik streaming-tjenesten TIDAL - og hentet Jakob Lykke ind som ny Head of Media Sales.

  læs mere
 • 18. maj 15 Navne

  Brancheforening udfordrer K&K

  Grafisk Arbejdsgiverforening mener, der er behov for at samle hele kommunikations-Danmark. Det sker under navnet Grakom, der bevæger sig ind på Kreativitet & Kommunikations område.

  læs mere
 • 13. maj 15 Navne

  Bureaumand i europæisk topjob

  Efter blot et år som seniorrådgiver hos kommunikations-bureauet Operate har Kristian Ruby fået job som politisk direktør i vindmølleindustriens europæiske brancheorganisation European Wind Energy Association, EWEA.

  læs mere

Sider