Fredag 21. november 2014
 • 18. nov 14 Navne

  Bastholm forlader Publicis-bureau

  Sammensmeltningen af Publicis-bureauerne Rosetta og Razorfish gør den prisvindende danske reklamemand Lars Bastholm tilovers. Han er dog ikke slået ud: "Jeg har allerede haft samtale med nogle interessante mennesker om forskellige ting, så jeg ser frem til nye, spændende eventyr," siger Lars Bastholm.

  læs mere
 • 18. nov 14 Navne

  McD snupper Carlsberg-mand

  Carlsberg Danmarks marketingdirektør på øl-fronten gennem de seneste to et halvt år, Mads Friis, bliver ny salgs- og marketingdirektør hos McDonald’s Danmark. Carlsbergs nye mand på posten, Simon Fibiger, er fundet internt.

  læs mere
 • 13. nov 14 Navne

  Ny marketingboss til LEGO

  LEGO Koncernen har ansat to nye medlemmer af ledelsen til erstatning for CMO Mads Nipper, der forlod virksomheden tidligere på året. Den ene af de nye direktører kommer fra Google, og den anden er tidligere Global CMO for Revlon.

  læs mere
 • 11. nov 14 Navne

  PR-specialister satser digitalt

  Help PR & kommunikation, der rådgiver flere end 25 topchefer og 40 virksomheder i dansk erhvervsliv, har hyret ny digital rådgiver.

  læs mere
 • 11. nov 14 Navne

  Ny forbruger-vagthund søges

  Forbrugerombudsmand Henrik Øe er udnævnt til generaladvokat ved EU-Domstolen. Dermed skal Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen på jagt efter en ny vagthund til at holde øje med, om de danske virksomheder overholder markedsføringsloven.

  læs mere
 • 10. nov 14 Navne

  Social media-bureau opruster

  Social media-bureauet Mindjumpers opruster på ledelsesfronten med Jesper Lind Andersson fra Dentsu Aegis Media og Frederikke Hoff fra LEGO Group.

  læs mere

Sider