Torsdag 24. april 2014

Søgefelt

 • 24. apr 14 Navne

  IKEA insourcer kreativitet

  Der skal ekstra tryk på de kreative kvaliteter hos IKEA. ”Det svarer til den tendens, vi kender fra danske annoncører, der insourcer, men det svarer også meget godt til bureauerne, der øger fokus på kreativiteten,” siger Morten Kjær, der til juni tiltræder som ny global kreativ chef for den svenske møbelkoncern.

  læs mere
 • 23. apr 14 Navne

  Dansker top-kreativ hos IKEA

  En af de dygtigste danske kreative, Morten Kjær, er udnævnt til jobbet som IKEA’s kreative globale topchef. ”Jobskiftet sker i god ro og orden”, lyder det fra Ogilvy & Mather Danmark, men tidspunktet for hans tiltrædelse hos IKEA forhandles stadig.

  læs mere
 • 23. apr 14 Navne

  Udefra er bedre end indefra

  Der ligger et gigantisk potentiale i at bruge kvaliteterne i ens netværk, der i øvrigt bliver større og større og kvalitativt oprustet fra time til time. Jacob Bøtter, en slags ekspert i videndeling, har skrevet en fin lille bog om mulighederne.

  læs mere
 • 22. apr 14 Navne

  Mobil-brand satser på dansker

  Kazam, der udfordrer de etablerede spillere på smartphone-markedet, har hyret en nordisk marketingspids. Valget faldt på en dansker hentet hos konkurrenten HTC.

  læs mere
 • 14. apr 14 Navne

  Glædelig Påske

  Markedsførings to daglige nyhedsbreve holder Påskeferie. Til gengæld er vi på gaden med et nyt nummer af vores avis i løbet af denne uge. Nyhedsbrevene er tilbage i din mailbox fra tirsdag den 22. april. Redaktionen ønsker God Påske.

  læs mere
 • 11. apr 14 Navne

  Endnu en dansker i VM-jury

  Først var der tre, siden fire - og nu viser det sig, at en femte dansker er udvalgt til at sidde med i juryen ved VM i reklame i Cannes til sommer. Bevares - han er uddannet i London og bor og arbejder i Sverige - men han er faktisk dansk.

  læs mere

Sider