Mandag 30. marts 2015
 • 27. mar 15 Navne

  Det hedder MOI, ikke ROI

  Begrebet ”the Moment of Inspiration” er langt bedre end ”Return of Investment”, mener Andrew Davis. Inspiration i en digital verden er det, der aktiverer følelserne, og følelser driver adfærden.

  læs mere
 • 27. mar 15 Navne

  Ny direktør til MEC i Aarhus

  MEC har fundet afløseren for Heine Jørgensen, der for kort tid siden forlod mediebureauets Aarhus-kontor til fordel for en stilling som kommerciel direktør hos eBay. Afløseren har masser af erfaring fra kundesiden, og det passer Uffe Henriksen, CEO hos MEC, perfekt.

  læs mere
 • 25. mar 15 Navne

  Her er DK's digitale hotshots

  Danish Digital Award hædrede ikke blot de bedste digitale arbejder, men også de personer, der har været med til at flytte grænsepælene for digital kreativitet herhjemme. Det fremadstormende kreative digitale bureau Konstellation leverede flest prisvindere.

  læs mere
 • 25. mar 15 Navne

  Strategisk direktør forlader Zupa

  Miriam Plon Sauer har valgt at forlade sin stilling som strategisk direktør hos Zupa. Det sker for at forfølge sine ambitioner som freelancer og især med opgaver, hvor strategien er et bærende element i den kreative proces, fortæller hun.

  læs mere
 • 24. mar 15 Navne

  Kreativ direktør forlader Umwelt

  Efter fem et halvt år som kreativ direktør for Umwelt, forfølger Peter Dalgas og hans familie en ”udlandsdrøm”. Hans kone, Mia Dalgas, har nemlig fået en ledende stilling i Carl Hansen & Søn, der åbner kontor i ”Englenes By” på USA's vestkyst.

  læs mere
 • 24. mar 15 Navne

  Coop-brands mest bæredygtige

  Tre Coop-brands er Danmarks bedste i disciplinen bæredygtighed - Irma, SuperBrugsen og Kvickly. Det mener de danske forbrugere ifølge den nye udgave af undersøgelsen Sustainable Brand Index. Se Top 10 her.

  læs mere

Sider