Lørdag 20. december 2014
 • 16. dec 14 Navne

  Ny CEO til DK's ældste bureau

  Fernando Olsen trak sig i går som daglig leder af Sylvester Hvid & Co. Han afløses af Kenneth Hansen som adm. direktør, mens han selv fortsætter som bestyrelsesformand med strategiske opgaver.

  læs mere
 • 12. dec 14 Navne

  Gamle CMO’er skal passe på

  De nye piger og drenge i CMO-klassen har skills, udsyn, en naturlig forandringsparathed, og så er de meget sultne. Det kommer til at udfordre de klassiske +50 årige og magelige CMO’er, siger headhunteren Lars Holm Marcher.

  læs mere
 • 12. dec 14 Navne

  Værsgo: En tidlig julegave

  I det nye år udkommer bogen ”Entangled Marketing” skrevet af det amerikanske reklame-ikon Stan Rapp og danske Vertics CEO Sebastian Jespersen. Nu er første kapitel klar - og du kan læse det her.

  læs mere
 • 11. dec 14 Navne

  Carlsberg fortsætter med FCK

  Bryggerigiganten Carlsberg har forlænget sin hovedsponsoraftale med F.C. København med yderligere fem år. Dermed løber aftalen frem til 2021 - den længste sponsorrelation i Superligaens historie.

  læs mere
 • 05. dec 14 Navne

  McD’s marketingboss i uniform

  Burgergiganten McDonald’s nye danske salgs- og marketingdirektør Mads Friis er startet - med en uges ansættelse på kædens restaurant i Hørsholm. Det er fast arbejde. Men det er også gejst, stemning og kultur. Og det er lærerigt at mærke konsekvenserne af beslutningerne i hovedkvarteret, fortæller han.

  læs mere
 • 05. dec 14 Navne

  Atea hyrer CMO

  Christoffer Castenskiold er nytiltrådt CMO hos nordens største it-forhandler Atea, og han bliver den første af sin slags, som får sæde i virksomhedens direktion.

  læs mere

Sider