Onsdag 14. oktober 2015
 • 12. okt 15 Navne

  Veteran skal udvikle kreative

  Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har fundet afløseren for Dorte Nielsen. Den nye faglige leder på BA-uddannelsen i Kreativ Kommunikation har masser af bureauerfaring. Bl.a. fra UncleGrey, Bark og BBDO.

  læs mere
 • 09. okt 15 Navne

  Paulsen forlader McDonald’s

  Burgerkæmpen McDonald’s siger farvel til kommunikationsdirektør Stine Green Paulsen. Ansvaret for kommunikationen overtages af salgs- og marketingafdelingen.

  læs mere
 • 08. okt 15 Navne

  Dansker ny TeliaSonera-CCO

  Søren Abildgaard, hidtidig CEO i Telia Danmark, har taget et skridt op af karrierestigen som ny CCO for svensk/finske TeliaSonera Group. Samtidig er han blevet en del af ledergruppen.

  læs mere
 • 06. okt 15 Navne

  Kasters-partner går solo

  Efter fire år hos PR-bureauet Kasters går partner og medejer Morten Sauer nu solo med sit eget projekt. Målet er at fokusere på holdningsbåret kommunikation.

  læs mere
 • 02. okt 15 Navne

  Fin marketingpris til professor

  John Thøgersen, professor i økonomisk psykologi ved Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus Universitet, blev i går hædret med Dansk Marketingforsknings Prisen 2015. Han modtog i den sammenhæng en check på 75.000 kr.

  læs mere
 • 01. okt 15 Navne

  Brandhouse hyrer ny direktør

  Efter syv års fravær vender Peter Mahler Sørensen tilbage til Brandhouse. Denne gang i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør med en række strategiske projekter foran sig.

  læs mere

Sider