Torsdag 30. juli 2015
 • 09. jul 15 Navne

  Tre danskere i global Top 100

  LEGO, Vestas - og en kinesisk mejerigruppe - leverer hver et dansk navn til dette års liste over de 100 mest indflydelsesrige CMO’er i verden. Listen sammensættes af The Internationalist, og den rummer ikke hvem som helst.

  læs mere
 • 03. jul 15 Navne

  Grafiske svirp til 2015

  Reklamemanden og tegneren bag satire-sitet ”Comicus & Co” har samlet en sommerbuket af illustrative apropos’er til små og store samtaleemner fra årets første halvdel. Vi kan afsløre, at både Djurs Sommerland og Ryanair får en hilsen.

  læs mere
 • 02. jul 15 Navne

  Partnerskifte hos Kontrapunkt

  Partner og Head of Brand Strategy hos Kontrapunkt Svante Lindeburg forlader bureauet og bliver ny direktør for kulturorganisationen Golden Days, som i en årrække har været kunde i bureauet. Hans afløser er fundet internt.

  læs mere
 • 01. jul 15 Navne

  Telefusion klar med ny CMO

  TeliaSonera og Telenor-fusionen er på plads med sin nye ledelsesgruppe, og det betyder, at den hidtidige chef for Telias danske forretning fremover får titel af viceadm. direktør med ansvar for privatmarkedet med brands, kanaler og marketing på det danske marked.

  læs mere
 • 30. jun 15 Navne

  Baby på hugst hos Mindshare

  Mindshares ellers ganske nyansatte Senior International Social Media & Content Strategist skifter job og bliver ny Head of Social hos Baby.

  læs mere
 • 29. jun 15 Navne

  Tversted forlader Zupa

  Medstifteren af Zupa og hidtidig adm. direktør Lars Tversted forlader bureauet for at blive Managing Director hos et velkendt designbureau. Ny adm. direktør for Zupa bliver Petter Pablo Sommerfelt-Venegas.

  læs mere

Sider