Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Ny direktør til midtjysk bureau

  Reklame- og kommunikationsbureauet Happy i Ikast har fundet afløseren for Preben Rokkjær, der tidligere på året forlod posten som kontaktdirektør. Han er fundet internt.

  22. september 2016
 • Tivoli fyrer kommerciel direktør

  Tivoli har i dag afsluttet samarbejdet med den kommercielle direktør, Elisabeth Milton Hemmingsen. Det har intet med virakken om tivolicasino.dk at gøre, lyder det fra Tivoli.

  21. september 2016
 • Brandhouse opruster igen

  Brandhouse har hyret en Digital Director i skikkelse af Mette Stuhr. Hun har mere end 10 års erfaring med digitale medier fra blandt andre Hjaltelin Stahl og Carlsberg, hvor hun har rådgivet inden for digital strategi.

  19. september 2016
 • Clienti henter kontaktdirektør

  Det lille bureau Clienti Aarhus headhunter digital kontaktdirektør hos HeyDay. Asger Munkholm Højfeldt skal assistere kunderne med at bygge bro mellem offline og online.

  19. september 2016
 • Stærke profiler til Molamil

  Molamil har den seneste tid oprustet med seks markante profiler. Blandt dem er en ny, erfaren CTO, som er hentet hos Shape, og en ny Account Manager, der bl.a. tidligere har huseret hos Konstellation og Hjaltelin Stahl.

  15. september 2016
 • Bureau opruster strategisk

  Efter ansættelsen af en ny CEO til københavnerkontoret, har McCann nu også headhuntet en solid senior-strateg hos DDB Cph. Navnet er Puk Rohde.

  14. september 2016
 • To unge profiler til Help PR

  PR- og kommunikationsbureauet Help PR har fortsat fart på, og styrker nu kompetencerne på den digitale PR-scene med to unge talenter - hentet fra henholdsvis Magnetix og Hansen Agenda.

  13. september 2016
 • Stærk partner til ungt bureau

  Tidligere CEO i brandingbureauet e-Types indtræder som ny medejende partner i kommunikationsbureauet Friday. Dermed opruster bureauet markant på rådgivning inden for branding og strategisk design.

  12. september 2016
 • Momondo marketing-opruster igen

  Den danskfødte rejsesøgemaskine Momondo storsatser på marketing og produktudvikling, og nu styrker virksomheden igen marketing-staben.

  12. september 2016
 • Reklameveteran til fynsk bureau

  Jørgen Hansen, der tidligere har stået i spidsen for bl.a. hedengangne Par No. 1, har fået nyt job i fynsk reklamebureau.

  09. september 2016