Tirsdag 21. april 2015
 • 16. apr 15 Navne

  Mindshare opruster på social

  Media- og kommunikationsbureauet Mindshare øger fokus på social media marketing og henter to nye unge profiler ind. De kommer fra henholdsvis Advice og TDC.

  læs mere
 • 16. apr 15 Navne

  Direktør forlader succes-bureau

  Det digitale bureau Magnetix må sige farvel til strategidirektør Rasmus Houlind, der går solo med virksomheden Omnichannel Institute. ”Lysten til at rådgive om strategi i den omnichannel-virkelighed, vi lever i, er baggrunden, forklarer han.

  læs mere
 • 16. apr 15 Navne

  Ny direktør i Mayday Film

  Der er gang i butikken hos filmselskabet Mayday Film, og nu udvides direktionen med endnu en direktør. Det bliver Tue Kempf, der kommer fra en stilling som Udviklingschef i Odense Sport & Event.

  læs mere
 • 15. apr 15 Navne

  Bureau rokerer i ledelsen

  Ulrik Falkner Thagesen er ny nordisk CEO for MediaCom, en stilling der har ligget stille siden Jonas Hemmingsen i 2012 avancerede til nordisk chef for GroupM. Morten Kristensen rykker op som adm. direktør for MediaCom Danmark.

  læs mere
 • 14. apr 15 Navne

  Marketingdirektør skifter stol

  Musikselskabet Warner Music Denmark har hentet teleselskabet 3's Head of Consumer Marketing, Eri Tomi-Gottschau, ind som ny marketingdirektør. Dermed kommer hun til at positionere bl.a. Christopher på markedet.

  læs mere
 • 10. apr 15 Navne

  Linnelyst forlader DSB

  DSB's chef for salg og produktmarketing Christian Linnelyst fratræder efter 18 måneder. ”Det er ledelsens ret at ønske en slankere organisation, men jeg havde ikke set det komme, siger Linnelyst, der færdiggør sit arbejde ”i god ro og orden”.

  læs mere

Sider