Torsdag 11. februar 2016
 • 09. feb 16 Navne

  Bacon-instruktør hædret i USA

  Manden, der instruerede den prisbelønnede Volvo Trucks-reklameserie ”Live Test Series” - og som i dag repræsenteres af Bacon - har vundet den amerikanske instruktørpris DGA Award.

  læs mere
 • 08. feb 16 Navne

  Bank blander marketing-kortene

  Danske Bank omorganiserer marketingfunktionen, hvilket bl.a. baner vej for den tidligere TDC-profil Camilla Ramby, der får ansvaret for branding og strategisk planlægning på tværs af den nye organisation.

  læs mere
 • 08. feb 16 Navne

  &Co hyrer Morten Saxnæs

  Morten Saxnæs er blevet hentet til &Co og NoA-familien, der også opruster med Anders Darre. De skal være med til at løfte den nordiske bureaufamilies tilbud på de sociale og digitale medier.

  læs mere
 • 05. feb 16 Navne

  Profil fra Audi til Porsche

  Efter knap fire år som marketingchef hos Audi tiltræder Christine Jelved den 1. april jobbet som chef for Porsche Danmark. Hun skal med andre ord være generalist, snarere end marketing-specialist.

  læs mere
 • 03. feb 16 Navne

  Svane til Tivoli

  Tivoli har fundet afløseren for Thomas Erichsen som marketingchef i Carstensens gamle have. Valget faldt på Michala Svane, der kommer fra HK.

  læs mere
 • 03. feb 16 Navne

  Fra Weber til Malmø

  Kirsten Ægidius er tilbage i rollen som det, hun gør bedst, nemlig brand management. Den 1. januar i år tiltrådte hun stillingen som SVP hos en af verdens største high-end sengeproducenter, svenske Hilding Anders.

  læs mere

Sider