Fredag 18. april 2014

Søgefelt

 • 14. apr 14 Navne

  Glædelig Påske

  Markedsførings to daglige nyhedsbreve holder Påskeferie. Til gengæld er vi på gaden med et nyt nummer af vores avis i løbet af denne uge. Nyhedsbrevene er tilbage i din mailbox fra tirsdag den 22. april. Redaktionen ønsker God Påske.

  læs mere
 • 11. apr 14 Navne

  Endnu en dansker i VM-jury

  Først var der tre, siden fire - og nu viser det sig, at en femte dansker er udvalgt til at sidde med i juryen ved VM i reklame i Cannes til sommer. Bevares - han er uddannet i London og bor og arbejder i Sverige - men han er faktisk dansk.

  læs mere
 • 10. apr 14 Navne

  Per P går globalt

  Den store danske createur Per Pedersen er udnævnt til Deputy Worldwide Chief Creative Officer for hele Grey-netværket. Dermed når han og Tor Myhren ud til 6.500 mennesker, der alle skal inspireres i kreativ retning.

  læs mere
 • 09. apr 14 Navne

  Dansk bureau-chef forfremmes

  Carsten Brogaard Jensen, adm. direktør hos Valtech herhjemme, skal nu også stå i spidsen for det digitale konsulenthus' aktiviteter i bureauets hjemland Frankrig. Snart følger ansvaret for Schweiz og Spanien også med.

  læs mere
 • 07. apr 14 Navne

  Nielsen-folk bag nyt analysehus

  I dag slår et nyt analyse- og implementeringshus - AIM Create - dørene op på det danske marked. Bag virksomheden står fire tidligere Nielsen-folk, og de har ambitioner om videreudvikle noget af det, som Nielsen fornylig lagde på hylden i Danmark for at kunne tilbyde dette til de danske virksomheder.

  læs mere
 • 03. apr 14 Navne

  EU-støtte til dansk marketing

  En ny EU-støttet marketing-uddannelse ser dagens lys i Nordjylland. Støtten medfører, at den syv måneder lange uddannelse med en markedspris på 40.000 kr. kan udbydes til 6.000 kr., lyder det fra initiativtageren.

  læs mere

Sider