Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Ny marketingdirektør til SAS

  Didrik Fjeldstad bliver fra 1. november 2016 ny direktør for brandudvikling og markedsføring i SAS. Han kommer fra en stilling som Global Marketing Director hos Carlsberg.

  26. august 2016
 • Ny marketingdirektør til Coop

  Coop får ny organisation, der skal strømline den kommercielle, digitale kommunikation endnu mere. Det betyder bl.a., at Pia Niemann bliver ny marketingdirektør, og at det snart er slut med tilbudsaviserne.

  26. august 2016
 • Arla napper McDonald's-profil

  Efter mere end 25 år som kommunikationsdirektør stopper Astrid Gade Nielsen i Arla. Hendes afløser bliver Nick Hindle, som kommer fra en tilsvarende stilling i McDonald’s britiske organisation.

  24. august 2016
 • Ny CEO til 1508

  Den tidligere CCO hos DigitasLBi, Thomas Busk, skal fra 1. oktober være ny CEO i det digitale designbureau 1508. Han er bl.a. ansat til at sikre yderligere vækst inden for bureauets digitale forretninger.

  24. august 2016
 • McCann har fundet ny CEO

  McCann Copenhagen har fundet ny CEO efter 27 ansættelsessamtaler. Han er hentet hos Hjaltelin Stahl. Det er Tobias Smidth-Fibiger, der tiltræder den 1. oktober. Hjaltelin Stahl har til gengæld hurtigt fundet hans erstatning hos Ogilvy.

  22. august 2016
 • Komm-bureau hyrer stærk profil

  Det er fart over feltet hos Geelmuyden Kiese. Bureaukoncernen vokser, og det kræver flere seniorfolk. Nu er Marie Scott Poulsen hentet ind i butikken fra en stilling som kommunikationsdirektør for klimaorganisationen C40 i London.

  19. august 2016
 • Dansk profil rejser til Kina

  Den tidligere Mensch- og Charter Five-konsulent, Jacob Johansen, er blevet headhuntet til en meget stærk britisk innovations-rådgiver i Shanghai, nemlig ”What If”.

  18. august 2016
 • TV-kendis i kreativ pris-jury

  Den kreative, nordjyske festival, Årets Brøl, der med dette års udgave har fire år på bagen, har justeret på kategorierne og hentet et kendt TV-ansigt - i skikkelse af livsstilseksperten Anne Glad - med ind i juryen.

  18. august 2016
 • Discovery på hugst hos TV 2 igen

  Endnu en TV 2-profil tager springet til Discovery Networks Danmarks marketing-afdeling. Denne gang drejer det sig om en ny chef for PR & Digital.

  18. august 2016
 • Strategisk direktør til ungt bureau

  Det blot 15 måneder gamle bureau Gonzo Media, der arbejder i krydsfeltet mellem influencer marketing og digital markedsføring, har fået en ny strategisk direktør. Hun kommer fra Integral.

  18. august 2016