Torsdag 30. juni 2016

AGK var "bling-bling" økonomi

01. aug 12 Navne Skrevet af Christian W. Larsen
0

Sportsøkonomen på CBS, Troels Troelsen, er ikke overrasket over håndboldklubben AGK’s konkurs: ”Når man driver virksomhed med sig selv som formål, er kuldsejlingen nærmest garanteret, hvis man ikke fra starten stiller nok midler til rådighed for projektet .”

Relaterede artikler

Det kolossalt oppustede håndboldprojekt AG Københavns er næsten begravet. Konkursen i går står ikke til at redde. En løsning involverende spillerne kunne måske have været en mulighed, men den er nu også forpasset. Spillerne er spredt for alle vinde. 

– Klubben kunne med den rigtige indsats have været reddet. Nu er alle tabere – inklusive håndboldglade Københavnere, siger Troels Troelsen, der ikke tror på, det lader sig gøre at genrejse klubben, og derfor er et af de nyeste danske sports-eventyr formentlig begravet. Klicheer som ”kolossen på lerfødder” ligger snublende tæt på tungen.

Hvad er læren af projektet?

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.