E-handelsbureauet No Zebra styrker sin UX- og design-afdeling markant med ankomsten af to profiler: Peter Andersen, der er ansat som ny Chief Experience Officer og  Michael Albertsen er er ny Senior UX Designer.

Peter Andersen kommer fra en stilling som UX-ekspert og Task Manager Danske Bank, hvor han i knap 10 år har siddet med ansvar for udvikling og optimering af koncernens hjemmesider - herunder også Nordania, Danica, Realkredit Danmark - med fokus på brugeroplevelse og design.

Nu indtager han stillingen som Chief Experience Officer og leder af No Zebras UX- og design-afdeling, og det ser han frem til:

- Jeg glæder mig til den meget ambitiøse rejse, som No Zebra er på og til at skabe fantastiske brugeroplevelser, som vores kunder kan få glæde af. Vi er i gang med vækste vores UX og design-afdeling, og den proces glæder jeg mig rigtig meget til.

Også Michael Albertsen rykker ind hos No Zebra. Han bliver ny Senior UX designer og kommer, som senest fra webbureauet Bleau.

Her har han været ansvarlig for det digitale design og UX på de webløsninger, bureauet lavede for kunder som Imerco, Fleggaard og LIC (Lærernes IndkøbsCentral) samt en række boligforeninger og kommuner.

Derudover har Michael også stor grafisk erfaring med både on- og offline produkter, og også han glæder sig til de nye udfordringer:

- Jeg har haft en rigtig god tid hos Bleau, og ser nu frem til et nyt, friskt kapitel hos No Zebra. Særligt glæder jeg mig til at være en del af et voksende UX- og designteam, hvor vi dagligt kan sparre med hinanden og udfordre hinanden til at lave super gode løsninger for kunderne, siger Michael Albertsen.

Hård konkurrence

Og hos No Zebra er partner og stifter Nicholai Hindrichsen svært begejstret for tilgangen af de to nye profiler:

- At vi på samme tid kan tilknytte en stærk digital designer og en UX-ekspert med stor erfaring fra den anden side af bordet, er helt fantastisk. Der er hård konkurrence i forhold til at tiltrække dygtige medarbejdere, så vi er enormt tilfredse med, at Peter og Michael nu bliver en del af den positive vækst og udvikling, som No Zebra er inde i, og at de har valgt No Zebra, siger han.

Både Peter Andersen og Michael Albertsen er startet hos No Zebra den 1. september.