Et af Skandinaviens største kommunikationsbureauer, Geelmuyden Kiese, har ansat Rasmus Frimand Jensen som Art Director og Anne Mette Scharling som rådgiver i forbruger- og livstilskommunikation.

Rasmus Frimand Jensen skal arbejde med konceptudvikling, tekstforfatning og art direction og har arbejdet med store nationale og internationale kampagner på flere danske topbureauer, bl.a. DDB, &Co og senest Subsero. Han er bl.a. belønnet med priser fra Young Cannes Lion, Årets Rambuk og Creative Circle Awards.

Anne Mette Scharling har mere end ni års bureauerfaring og kommer senest fra en stilling hos Rostra Kommunikation. Hun er specialiseret i forbruger- og livstilskommunikation, og skal beskæftige sig med kreativ influencer-kommunikation til PR- og eventplanlægning i forbindelse med produktlanceringer og markedspositionering.

Strategiskifte bærer frugt

Ansættelserne af de to nye profiler kommer som et led i det fortsatte arbejde mod en større integration af bureauets ydelser og oprustning på særligt det kreative område. Det arbejde begyndte i 2016 og fortsætter i 2017.

– 2016 bød på et markant strategiskifte. Det daværende setup havde taget os langt, men det var også tydeligt, at der var behov for nogle markante ændringer, hvis vi fortsat skulle kunne indfri vores vækstmål i fremtiden, siger Janna Sundewall, adm. direktør hos Geelmuyden Kiese Danmark.

– Det betød store udskiftninger i organisationen, men med 10 nye kunder alene i januar og god nettotilvækst i opgaver for eksisterende, kan vi se, at det bærer frugt.

Behov for integrerede ydelser

Ifølge Janna Sundewall mærker bureauet også en stigende efterspørgsel på koncepter som integrerer kompetencer og discipliner. Derfor fortsætter arbejdet i 2017 med at samle de bedste specialister fra bureauer og brancher.

– Vi ser et større behov blandt vores kunder for integrerede ydelser, som kombinerer kreative koncepter, PR, digitalt, lifestyle, public affairs, osv.. Med Rasmus og Anne Mette på holdet bliver vi endnu bedre til at tilbyde vores kunder unikke løsninger, der kombinerer strategi, forretningsforståelse og kreativitet.