Lørdag 25. juni 2016

Guru gæster Aarhus

21. dec 12 Navne Skrevet af Lars Hedegaard Pedersen
1

Forfatteren til bogen ”Start with the Why”, ledelses- og meget andet-guruen Simon Sinek, gæster Aarhus til januar. Hans påstand om, at succes afhænger af svaret på ”the Why” – og evnen til at kommunikere det – har opnået kultstatus. Til januar skal århusianerne have en peptalk.

Hvorfor er det lige Apple, Martin Luther King og Wright-brødrene har opnået succes? Bortset fra at de i en eller anden forstand ”er flyvende.” Ifølge Simon Sinek er hemmeligheden ”the Why” – og ikke mindst ledernes evne til kommunikere svaret over for omverdenen:

”Hvorfor” man gør, som man gør – og ikke ”hvordan” eller ”hvad” man gør. Det lyder unægtelig ikke nyt, men måske har Simon Sinek nogle pointer? Ud fra tanken om, at det hele starter med ”the Why”, taler Simon Sinek om “den gyldne cirkel” som et naturligt mønster for, hvorfor nogle ledere og brands er langt mere inspirerende end andre.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.