Hun har gjort det godt, endda ualmindelig godt, men efter seks arbejdsomme år, har Mona Juul, adm. direktør i envision, valgt at træde tilbage og en samlet bestyrelse foreslår Jens Peter Jensen, CEO i Hjaltelin Stahl, som ny formand.

Det sker formelt på Kreativitet & Kommunikations generalforsamling den 23. marts, men med Mona Juuls omhyggelige sans for timing, er der næppe grund til at forvente modkandidater endsige et slagsmål om formandsposten.

Mona Juul kan se tilbage på seks år, hvor hun og Tine Aurvig-Huggenberger, direktør i KreaKom, har ført foreningen igennem en betydelig tranformation.

Brancheforeningen har igennem de sidste seks år opnået en medlemsfremgang på 85 pct., fået politisk indflydelse og betragtes i dag som en central aktør ift. udformning af lovgivning og vejledninger inden for forbruger-, markedsføring- og kommunikationsområdet.

Jens Peter Jensen har dyb indsigt i branchen

Udover Kreativitet & Kommunikations eksterne transformation, har brancheforeningen som organisation også gennemgået en vital forandring.

Foreningen er blevet en ”moderne organisation”, der i dag formår at tilbyde medlemmerne professionel juridisk rådgivning, levere vigtige og relevante analyser, og udbyder i dag en branchespecifik uddannelse.

– Kreativitet & Kommunikation fremstår i dag som en meget stærkere, mere relevant og ikke mindst mere innovativ brancheforening, end den gjorde for seks år siden, siger Jens Peter Jensen:

– Mona har uomtvisteligt været kvinden bag denne forandring, og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende.

Mona Juul har følgende kommentar til bestyrelsens foretrukne kandidat:

– Jens Peter har de helt rigtige kvalifikationer og den nødvendige erfaring til at kunne fortsætte KreaKoms gode udvikling. Med en dybdegående indsigt i branchen og en naturlig forståelse for branchens mangfoldige DNA, er bestyrelsen ikke i tvivl om, at Jens Peter er den helt rigtige til at stå i spidsen for brancheforeningens fortsatte ambitiøse udvikling.

Mona Juul fortsætter som bestyrelsesmedlem.