Onsdag 29. juni 2016

Målmand som marketingdirektør

20. nov 12 Navne Skrevet af Susanne Ingemann
0

Superklubben Manchester Uniteds målmand gennem seks år, Edwin van der Sar, bliver ny marketingdirektør – hos hollandske Ajax.

Det sker af og til at sportsstjerner finder vej til topposter i erhvervslivet – selv om posterne ofte er relateret til deres sport.

Tag nu bare vores egen Frank Arnesen: dynamit-generationsdrengen, der startede på Amager og i slut-halvfjerdserne drog til Ajax Amsterdam for at udvikle talentet: I dag er han sportschef for det tyske bundesliga-hold Hamburger SV.

Og nu har så også den legendariske Manchester United-keeper Edwin van der Sar taget skridtet væk fra grønsværen og over i jakkesæts-delen af fodboldverdenen.

Ifølge fodboldsitet goal.com, har klubben, som i sin tid tog Frank Arnesen under vingerne – Ajax Amsterdam - netop ansat den tidligere målmand som ny marketingdirektør med plads i klubbens direktion.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.