I forbindelse med en ny selskabsstruktur i Aller-koncernen har Aller Medias CEO, Pål Thore Krosby, valgt at forlade virksomheden. 

Ny mand ved roret bliver Lars Sander Matjeka, nuværende adm. dir. for datterselskabet, design- og kommunikationsvirksomheden Datagraf Communications, og bl.a. tidligere mangeårig marketing- og kommunikationsdirektør hos SAS Institute.

Pål Thore Krosbys beslutning kommer i forbindelse med at Aller udskiller rejseforretningen Aller Leisure – der bl.a. rummer rejsebureauerne Nyhavn Rejser og Kulturrejser - i en selvstændig juridisk forretningsenhed ejet direkte af Aller Holding.

- Jeg har i det seneste års tid vurderet min situation og videre karriere, og der er flere årsager til, at jeg mener, at tidspunktet til at forlade Aller Media nu er det rigtige, siger Pål Thore Krosby bl.a. i en pressemeddelelse.

Spændende udfordringer
Lars Sander Matjeka , der nu afløser Pål Thore Krosby som adm. dir. for Aller Media, er 44 år og kommer senest fra en stilling som adm. direktør for Datagraf Communications, der er et datterselskab under Aller Media.

Tidligere har han bl.a. været marketing- og kommunikations-direktør hos SAS Institute, og om sin nye stilling siger han i en pressemeddelelse:

- Jeg ser frem til min nye rolle, som jeg vil tilgå med stor entusiasme, men også ydmyghed. Aller Media er efter min opfattelse en veldrevet virksomhed med mange muligheder men også med strukturelle udfordringer, som jeg glæder mig til at løse sammen med de mange dygtige kollegaer.

Det danske Aller Media er et datterselskab af Aller Holding, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland.

I Danmark har Aller Media inklusive datterselskaber 737 ansatte.