I februar fik Coop Bank titlen Bedst i Test i Forbrugerrådet Tænks analyse af forbrugslån, og nu går banken i offensiven med ansættelsen af en ny kommerciel direktør.

Valget er faldet på Sune Mejding, der har en lang karriere inden for forsikring, finans og bank bag sig, og som senest kommer fra en stilling som salg- og marketingansvarlig hos Ikano Bank.

Tidligere har han desuden stået i spidsen for lanceringen af Ekspres Bank, og nu får han så ansvaret for den videre udvikling af kundeporteføljen hos Coop Bank.

Her håber han bl.a. at bidrage til at gøre det nemmere og mere overskueligt for danskerne at gennemskue de mange banktilbud i markedet.

- Vi ser i dag et fragmenteret marked, hvor nogle kunder gerne vil have selvbetjeningsløsninger, mens andre fortsat vil rådgives om hvilke produkter der passer bedst til deres behov. Hos Coop Bank kan man tilbyde begge dele, og derfor er man med et meget konkurrencedygtigt produktudbud godt rustet, siger Sune Mejding.

Et godt udgangspunkt

Og ifølge Allan Nørholm, adm. direktør i Coop Bank, er Sune Mejding det helt rigtige match:

- Vi har igennem et stykke tid ønsket at styrke banken kommercielt, og derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes os at få Sune om bord, siger han og tilføjer:

- Sune kommer med et både kommercielt og digitalt mindset samt en bred viden om salgsprocesser. Det skal vi bruge til at få endnu flere af de 1,6 mio. danskere, der i forvejen er medlem af Coop til at bruge stadig flere produkter fra Coop Bank i fremtiden.

I Forbrugerrådet Tænks analyse af forbrugslån fra februar er Coop Bank just kåret som Bedst i Test, og er i øvrigt den eneste bank der tildeles karakteren ”meget god” i samlet bedømmelse, og det - sammenholdt med det faktum, at Coop Bank også gerne vil være bank nummer to” goiver et godt udgangspunkt, mener Sune Mejding:

- Hos Coop Bank kan man nøjes med at have et forbrugslån eller et ekstra MasterCard til rejsen, uden at skulle skifte sin primære bank ud. Dette passer utrolig godt ind i tidsånden, hvor flere og flere bankkunder shopper rundt efter de bedste tilbud på nettet, og her står Coop Bank med sine Bedst i Test-lån utrolig stærkt i konkurrencen med de andre banker.