Efter en karriere som livsstilsekspert i bl.a. ”Den 6. Sans” og ”Kender du typen” efterfulgt af 12 år som underholdningschef på TV 2 er Gitte Madsen formentlig mest kendt for sin indsats inden for tv-branchen.

Men oprindeligt er hun medstifter sammen med bl.a. Uffe Elbæk af KaosPiloterne, og hun har også trådt sine yngre sko i reklamebranchen som både strategisk planner og tekstforfatter på Bates.

Så det er med glæde, at Marketsquare byder Gitte Madsen velkommen tilbage i bureaubranchen.

Den kreative direktør på bureauet, Jacob Thyssen, der kender Gitte fra deres fælles fortid på Bates, siger:

– Jeg glæder mig meget til at genoptage samarbejdet med Gitte. Hun har lavet en masse udenfor reklamebranchen de senere år, og med Marketsquares stærkt øgede fokus på content produktion til digitale kanaler, er det noget, der gør hende til et endnu større aktiv i vores kreative afdeling.

– Jeg synes, det er fantastisk, at vi får så stor en kapacitet indenfor dørene i Antonigade. Gittes evner går langt ud over at være tekstforfatter, selv om det er det, der står på hendes visitkort her.

Det nye team-medlem er ikke overraskende glad for sine nye muligheder:

– Jeg er virkelig stolt over at indgå i startopstillingen på et så stærkt hold, som Marketsquare repræsenterer. Jeg har gennem hele min karriere været optaget af det, der engagerer og motiverer det størst mulige publikum.

– Og så elsker jeg at udvikle og skrive. Det får jeg rig lejlighed til at kombinere nu. Jeg glæder mig voldsomt til at komme i dialog med de danske forbrugere, og få dem til at handle, sammen med de dygtigste kolleger, slutter Gitte Madsen.