MSLGroup skal vokse både i størrelse og i mængden af kompetencer og har derfor ansat 43-årige Kim Ege Møller, der senest været kommunikationschef i Danmarks Rederiforening.

Kim Ege Møller er ekspert i corporate kommunikation, forandringer og kriser, særligt indenfor rederi, it og den finansielle sektor.

– Når virksomheders kunder skifter fokus, ydelserne ændrer karakter og kampen om de dygtigste medarbejdere intensiveres, er der brug for et stærkt team af kommunikations-eksperter, der kan hjælpe virksomheden med at navigere og håndtere forandringerne, siger Søren Berg, adm. direktør for MSLGroup i Danmark.

– Kim Ege Møller har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder, og styrker vores i forvejen meget kompetente team.

Kim Ege Møller vil indgå i den daglige ledelse af MSLGroup og skal endvidere styrke gruppens synlighed i debatten om kommunikation og krisehåndtering.

– Vi er både et meget dansk og et meget internationalt bureau, der har formået at forene det bedste fra begge verdner. Vi rummer de skarpeste eksperter inden for change communications, corporate communications og consumer pr – og formår at samarbejde for at skabe de bedste løsninger for kunderne. Det er der ikke mange andre, om nogen, der kan, siger Kim Ege Møller

Kim Ege Møller kommer fra en stilling som kommunikationschef i Danmarks Rederiforening, og har tidligere bl.a. været chefkonsulent i kommunikationsvirksomheden Mannov.