Næppe mange instruktører får lov at dirigere rundt med den Oscarbelønnede danske filminstruktør Susanne Bier – men Lærke Herthoni, har gjort det  med succes i en prisvindende reklamefilm for Georg Jensen.

Og nu er selvsamme Lærke Herthoni blev en del af det talentfulde instruktørteam hos produktionsselskabet New Land.

Lærke Herthoni har på kort tid etableret sig som ikke bare en bemærkelsesværdig skandinavisk, men også international reklamefilm-instruktør med adskillige priser i bagagen.

Bl.a. har hendes arbejde for kunder som Audi, Georg Jensen og Volvo vundet trofæer og hæder ved eksempelvis Cannes Lions, Eurobest, The One Show, LIA Awards, Epica og D&AD – hvortil kommer priser ved danske True Award og svenske Guldägget.

Stærk kreativitet
Hos New Land er man da også rigtig godt tilfreds med, at Lærke Herthoni nu er en del af teamet:

- Lærke er en af de stjerner, der lyser klarest på instruktør-himlen lige nu, og så er hun en dejlig person at arbejde med. Hendes stærke kreativitet og intuition skaber engagerende og emotionelle film for kunderne, og vi glæder os utrolig meget til det nye samarbejde. Lærke er en fantastisk tilføjelse til vores stærke instruktør-familie, siger Thor Brammer Jacobsen, der er Executive Producer hos New Land.

Det var ham, der i 2014 – sammen med Casper Balslev, Erik Torell og Gustav Johansson - etablerede New Land, og allerede to år senere, i 2016, havde produktionsselskabet positioneret sig blandt nogle af de mest prisvindende i verden.

Hædret ved True Award

Selskabet har skabt kampagner for brands som IKEA, Ford, H&M, DSB, Kræftens Bekæmpelse, L’Oréal, Mercedes og Det Kongelige Teater – og Lærke Herthoni ser frem til det nye samarbejde:

- De seneste år har været helt fantastiske for mig, og jeg glæder mig virkelig meget til at blive en del af New Land. Efter min mening er de helt klart et af Skandinaviens mest spændende produktionsselskaber. New Land står for et højt kreativt niveau samtidig med, at de igen og igen leverer imponerende håndværk, siger Lærke Herthoni og tilføjer:

- Så jeg glæder mig til 2018, til at udvikle mig sammen med New Land og til at blive en endnu bedre instruktør.

Lærke Herthoni vandt i øvrigt sidste år True Talent – TV 2 prisen ved The True Award.

Mød Lærke Herthoni her i en behind the scenes-film, skudt i forbindelse med optagelserne til den Epica-prisbelønnede Forsmann & Bodenfors-film for Georg Jensen ”You Can Never Be Too Much You”.