Det er et ganske betydeligt skifte, Thomas Sofienberg foretager med sit farvel til DIS/PLAY og god dag til posten som CEO og partner hos Dwarf.

Det bliver ganske vist inden for det digitale univers, men Thomas Sofienbergs valg markerer trods alt et niveauskifte for den særdeles kompetente mand.

– Jeg har været rigtig, rigtig glad for min tid i DIS/PLAY. Kollegerne er dygtige og dejlige og samarbejdet med Steffen (Blauenfeldt Otkjær, red.) har været forbilledligt, så jeg smækker bestemt ikke med døren, siger Thomas Sofienberg, der allerede er tiltrådt sin nye stilling.

Hvorfor så forlade en dejlig og i øvrigt succesrig arbejdsplads?

– Fordi jeg følte mig parat til at få et større ledelsesmæssigt ansvar. Det er mine personlige ambitioner, jeg indfrier. Jeg vil gerne have det øverste personaleansvar og tegne butikken udadtil. Og så vil jeg naturligvis gerne være med til at bygge noget nyt op.

Ærlig snak, og hvad vil du så hos Dwarf?

– På mange måder er Dwarf et mini-DIS/PLAY. Vi er 40 hos Dwarf, godt det halve af DIS/PLAY, vi har stort set samme historik, nemlig at vi er ”gamle” i en ung digital branche, og så begge bureauer gode til det, de gør.

– Netop fordi vi i Dwarf kan vore ting, er omhyggelige, vedholdne, og leverer på kundernes forretningsmæssige præmisser, er fundamentet ualmindeligt godt at bygge videre på. Det vil jeg udvikle yderligere med endnu bedre og nye ydelser til kunderne.

Hvad gør Dwarf speciel?

– Fundamentet er så godt. Vi har stadig samarbejde med den første kunde efter 17 år, så historikken er til stede. Og så er Dwarf meget stærke på marketing-automation, hvilket er et område, hvor der er et enormt potentiale. Samt E-com og omnichannel løsninger, før de hed noget så smart. Den retning skal vi dyrke yderligere.

What’s in it for you, for nu at snakke jysk?

– Ud over det, jeg allerede har nævnt, får jeg en betydelig partnermulighed, så den del af ambitionen er indfriet. Og så vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg gerne vil træffe de afgørende beslutninger – sammen med ledelsen i øvrigt – i et bureau, der har alle muligheder for at tage det næste, ekspansive skridt, slutter Thomas Sofienberg.