Det fire år gamle produktionsselskab og kreative fællesskab Circus Alphaville, der har Jonas Arnby, Christoffer Boe og Morten Hoffmann Larsen i ejerkredsen, opruster endnu en gang.

Først og fremmest vender Rikke Katborg hjem efter 14 år i Paris, hvor hun var medejer af Les Producers og senere var medstifter af, og Executive producer i, Superette Film Production Gallery.

- Efter 14 år i Paris glæder jeg mig meget til at blive en del af den danske produktionsbranche igen. Der er sket meget, siden jeg drog ud, og jeg er virkelig imponeret over, hvor højt et niveau vi har i Danmark – både kreativt og produktionsmæssigt, siger hun.

Rikke Katborg havde flere muligheder i Danmark, men valget af Circus Alphaville var ikke tilfældigt.

- Jeg har kendt især Jonas i mange år, og vi har lavet flere projekter sammen i Paris. Morten forsøgte jeg at ansætte for 14 år siden som min efterfølger i det daværende Bullet Productions, og siden har vi været i tæt kontakt. Så det synes helt naturligt, at vi nu forenes i Circus Alphaville, siger hun.

- Jeg synes drengenes projekt er rigtigt interessant. De har skabt et selskab med andre typer talenter og med plads til mere end den klassiske reklamefilm. Og det glæder jeg mig til at blive en del af, fortsætter Rikke Katborg.

Flere internationale opgaver

Morten Hoffmann Larsen, der er produktionsselskabets Executive Producer, glæder sig over tilgangen af Rikke Katborg.

- Rikke passer rigtigt godt ind i vores selskab og vores drive. Vi har altid haft et vidt udsyn, men med tilgangen af Rikke får vi en ekstra international dimension, som vil komme vores danske kunder til gavn, og som vi vil bruge til at tiltrække endnu flere internationale opgaver, siger han.

Rikke Katborg har allerede landet en række projekter for den kinesiske delecykel-tjeneste OFO og arbejder på selskabets første fiktionsprojekt.

Aamund og Morgenthaler

Udover Rikke Katborg får Circus Alphaville tilgang af instruktøren Martin Aamund, der de sidste mange år mest har haft sin gang på den store internationale scene, hvor han har instrueret store projekter for bl.a. Nikon, Samsung, IBM og Budweiser, men som nu ønsker stærkere repræsentation lokalt i Danmark.

Sidst, men ikke mindst, repræsenterer Circus Alphaville nu også instruktøren og multikunstneren Anders Morgenthaler, der allerede har instrueret et projekt for Læger Uden Grænser.

Circus Alphaville har de seneste fire år bl.a. produceret film for Danfoss, Carlsberg, Toyota, Honda, Opel, Lotto, Yousee, Cocio, Burger King, HBO Nordic, Uniqlo, Hjerteforeningen og Læger uden Grænser.