Mandag 27. juni 2016

Udskyd blodbadet

09. jan 13 Navne Skrevet af Christian W. Larsen
0

Der er masser af ”potentiel” energi og dynamik i ledelser, der venter på aktivering, mener to gamle kendinge inden for ledelsesrådgivning, Hanne Kierstein og Kirsten Hvid-Hansen, der nu stifter X+Co.

Især når krisen kradser går virksomheder typisk i defensiven. De kendte og letteste forandringer er at skære fedt væk med den store kniv. Når det sker, ryger ofte en del muskler med ud samtidig.

Nogle gange er nedskæringer berettigede, men somme tider burde ledere vende skråen en ekstra gang. Måske er der relationer internt i ledelsen, der forhindrer bedre og mere rationelle strukturændringer?

Det er her, Hanne Kierstein og Kirsten Hvid-Hansen, agter at fokusere med deres nye virksomhed X+Co, der specialiserer sig i ledelses- og organisationsudvikling. Begge har været kolleger i det Berlingske Hus og CoCoCo, og de har også været selvstændige, men tiden anbefaler, at de nu slår konsulentpjalterne sammen.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.