Reklame- og kommunikationsbureauet i Ikast med det glade navn, Happy, er blevet tilført nyt blod i skikkelse af fire unge reklame-talenter.

De kommer til at fordele sig på bureauets tre etager. Det vil sige hos projektkoordinatorerne i stuen, kontaktcheferne på 1. sal og de kreative på 2. sal.

– Hos Happy er vi i en konstant udvikling sammen med vores kunder, og vores strategiske og kreative tilgang bliver i stigende grad rullet ud som digital markedsføring, siger Jakob Gaardsted Petersen, adm. direktør og partner i Happy.

- Derfor har vi valgt at styrke os med nogle unge talenter, der alle har teoretisk viden, praktisk erfaring – og stor indsigt i de digitale muligheder, fortsætter han.

To nye kontaktchefer

På kontaktchef-siden er de to nyansatte Mathias Christensen og Daniel Østergaard.

Mathias Christensen kommer fra en stilling som marketingansvarlig hos Re-Match, og han har desuden international marketingerfaring fra et dansk konsulentbureau i Shanghai.

Daniel Østergaard kommer fra en stilling som Junior Area Sales Manager hos Damolin, hvor han har arbejdet med salg, research og strategi.

Han har desuden hentet praktisk erfaring inden for kommunikation som Marketing Assistent hos Egetæpper.

Ny Digital Art Director

Jacob Schween er ansat som Digital Art Director. Han er AP Graduate i Multimediedesign og Kommunikation og har siden 2014 været direktør for sin egen virksomhed, Kasual Collective, med branding og digital design.

Endelig er Signe Arnfred Stie ansat som projektkoordinator.

Hun er cand.mag. i Oplevelsesøkonomi og har erfaring fra projektansættelser hos Museum Jorn og Cimber Trading, begge steder med fokus på at optimere kommunikationen på de sociale medier.

– Jeg er stolt over, at Happy har tiltrukket så stærke og visionære unge kræfter her i starten af 2017. Det viser, at vores strategiske tilgang til marketing ikke alene skaber resultater for vores kunder. Vores model er også af afgørende betydning for vores rekruttering af nye, dygtige og ambitiøse medarbejdere, slutter Jakob Gaardsted Petersen.

Se en lille præsentation af bureuaet her: