Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Marketingchef udnævnt til CEO

  Softwarevirksomheden Globase International skal på jagt efter en ny marketingchef, idet den hidtidige netop er udnævnt til CEO i virksomheden.

  14. februar 2017
 • Marketingprofil skal styrke Nilfisk

  Den danske industrivirksomhed Nilfisk – der efter planen introduceres på børsen i foråret – har fået ny Vice President for Global Field Marketing. Hun kommer fra en stilling som marketingdirektør hos Røde Kors

  13. februar 2017
 • Geelmuyden hyrer reklameprofil

  Et af Skandinaviens største kommunikationsbureauer fortsætter oprustningen med to nye profiler. Den ene er decideret på reklamer, den anden er rådgiver i forbruger- og livstilskommunikation.

  13. februar 2017
 • Bureau opruster med konceptchef

  PR- og kommunikationsbureauet Kompas vil styrke kompetencerne på kampagner inden for bl.a. Healthcare og Consumer, og til det formål har man hentet en erfaren brancheprofil ind som konceptchef.

  13. februar 2017
 • Designpris klar med årets jury

  Danish Design Award har udpeget juryen, der skal kåre de bedste eksempler på design, der gør en forskel - ikke bare for øjne og sjæl, men også for industri og samfund.

  13. februar 2017
 • Dansker skal spotte ungt talent

  En af verdens største ungdoms-konkurrencer i kreativitet, Young Ones - under The One Show - har udpeget en dansker til at sidde i juryen.

  09. februar 2017
 • Værsgo: Otte design-trends i 2017

  Adobes kreative evangelist, Paul Trani, har skuet forsigtigt ud i fremtiden og præsenterer her sine bud på de vigtigste design-tendenser, der kommer til at præge resten af 2017.

  09. februar 2017
 • Tunge digitale profiler til Odense

  Nykredit, Jysk Fynske Medier og Brems & Co. er blandt sponsorerne, når danske erhvervsfolk i april igen sætter hinanden stævne i Odense for at diskutere, hvordan man omsætter bits til dollars. Bag står en erfaren marketingmand.

  08. februar 2017
 • Ny marketingchef til DSB

  DSB’s hidtidige marketingchef, Line Nielsen, har kastet sig ud i rollen som selvstændig, og afløseren er fundet hos TV 2, hvor hun hidtil har været medie- og udviklingschef.

  07. februar 2017
 • Endnu en dansker i Dubai-jury

  Det viser sig, at Danmarks har to stærke folk med, når Dubai Lynx voterer om de bedste reklamer i MENA-regionen. Kenneth Kaadtmann fra Mindshare gør Britt Gundersen selskab som repræsentanter for de rød/hvide farver.

  07. februar 2017