Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Kompan napper Danske Spil-profil

  Den danskfødte legeredskabs-koncern Kompan har headhuntet Danske Lotteri Spils Head of Marketing til en international stilling som Group Marketing Director.

  24. februar 2017
 • Ogilvy: Kreativ direktør siger op

  Ogilvys kreative direktør Ole Rydal forlader sit job efter 16 år. ”Jeg vælger at forlade Ogilvy på toppen efter et 2016, hvor vi voksede på top- og bundlinjen”, siger Ole Rydal, der kaster sig ud på jobmarkedet uden et redningsbælte.

  24. februar 2017
 • Danske top-kreative i fin jury

  To tunge kreative profiler fra Danmark, Katrine Jo Madsen og Per Pedersen, er med i årets prestigefyldte ANDY Awards-jury. Katrine Jo Madsen er – i øvrigt sammen med kæresten Peter Metcalfe – på vej hjem til Danmark efter flere år på bureauer i Paris.

  24. februar 2017
 • Bureau napper tung lobbyist

  En tung profil tiltræder per 1. marts 2017 stillingen som Head of Public Affairs hos et dansk PR og Public Affairs bureau. Han har bl.a. rådgivet Gordon Brown og Poul Nyrup Rasmussen.

  21. februar 2017
 • Marketingchef udnævnt til CEO

  Softwarevirksomheden Globase International skal på jagt efter en ny marketingchef, idet den hidtidige netop er udnævnt til CEO i virksomheden.

  14. februar 2017
 • Marketingprofil skal styrke Nilfisk

  Den danske industrivirksomhed Nilfisk – der efter planen introduceres på børsen i foråret – har fået ny Vice President for Global Field Marketing. Hun kommer fra en stilling som marketingdirektør hos Røde Kors

  13. februar 2017
 • Geelmuyden hyrer reklameprofil

  Et af Skandinaviens største kommunikationsbureauer fortsætter oprustningen med to nye profiler. Den ene er decideret på reklamer, den anden er rådgiver i forbruger- og livstilskommunikation.

  13. februar 2017
 • Bureau opruster med konceptchef

  PR- og kommunikationsbureauet Kompas vil styrke kompetencerne på kampagner inden for bl.a. Healthcare og Consumer, og til det formål har man hentet en erfaren brancheprofil ind som konceptchef.

  13. februar 2017
 • Designpris klar med årets jury

  Danish Design Award har udpeget juryen, der skal kåre de bedste eksempler på design, der gør en forskel - ikke bare for øjne og sjæl, men også for industri og samfund.

  13. februar 2017
 • Dansker skal spotte ungt talent

  En af verdens største ungdoms-konkurrencer i kreativitet, Young Ones - under The One Show - har udpeget en dansker til at sidde i juryen.

  09. februar 2017