• Kreativ i spidsen for musikbureau

  Volume skruer op for kreativiteten og skifter ud på direktørposten. Hidtidig kreativ direktør, Johannes Dybkjær Andersson, indtager nu hjørnekontoret i musikbureauet, der netop har føjet Tivoli til kundelisten.

  15. december 2017
 • Fagligheden er nøgleordet

  Bogen the M List er sendt til trykkeriet, og den lanceres til januar. Både Styregruppen og the Advisory Board har hentet ekstra referencer ind, hvis der var tvivl om en kandidat. ”Kandidaterne er tjekket og krydstjekket,” lyder det.

  14. december 2017
 • Kudos ansætter brand-ekspert

  Vi har haft et forrygende år med stigende toplinje og fire nye kunder. Desuden har nogle af vore eksisterende kunder trådt lidt ekstra på speederen, så vi har behov for at opruste med yderligere branding-kompetencer, siger Jonas Rugaard.

  14. december 2017
 • Ogilvy henter dansk topkreativ

  Efter tre år udenlands skifter Katrine Jo Madsen Paris ud med København. Og TBWA DAN Paris med jobbet som Associate Creative Director hos Ogilvy Danmark. ”Jeg glæder mig til at være med til at forme det nye Ogilvy”, fortæller hun.

  13. december 2017
 • Konsulenter hyrer bureau-profil

  Valcon har oprustet inden for digitale services og rådgivning ved at hyre en tidligere CEO for markante danske digitalbureauer som Framfab, SoftwarePeople og Hello Group.

  12. december 2017
 • Reklamemand – nu som tandlæge

  Tidligere kreativ direktør hos Advance, Morten Kirckhoff, er sammen med rejsemakkeren Jan Elhøj blevet sit helt eget brand med over 20.000 solgte fotobøger. Netop nu er duoens fjerde bog på gaden – og denne gang krævede enkelte fotos en lidt utraditionel tilgang.

  12. december 2017
 • Ny partner til Geelmuyden Kiese

  Skandinaviens store partnerejede kommunikationsbureau, Geelmuyden Kiese, har udnævnt Christian Grønning til partner. Dermed vil kontoret fremover have fire danske partnere, hvilket er det største antal nogensinde.

  11. december 2017
 • Fire kreative fra Danmark i fin jury

  New York Festivals, der har hædret verdens bedste kreative arbejder siden 1957, har udvalgt medlemmerne af årets storjury. Fire top-kreative fra henholdsvis & Co., M2 Film, Vice/Virtue og Spine Studio repræsenterer Danmark.

  08. december 2017
 • Nilfisk henter skarp global CMO

  Camilla Ramby er headhuntet som den nye globale CMO i Nilfisk, og hun skal især bruge sine data- og analytics-erfaringer fra B2C-markedet til at optimere en primært B2B-virksomhed.

  07. december 2017
 • EM-guld til unge danskere

  For andet år i træk tog et dansk team sig kærligt af guldet ved Eurobests ungdoms-konkurrence. Emnet var ligestilling, og i år var det Eva Ebbensgaard og Mads Schmidt, der vandt guldet i konkurrence med 25 teams fra 16 lande.

  01. december 2017
 • LEAD hyrer energisk pressechef

  Presse og PA-chef hos Siemens, Rasmus Windfeld, starter i dag som PR-direktør hos LEAD. Han vil i øvrigt fortsat varetage arbejdet som pressechef for Siemens og Siemens Gamesa, men nu på konsulentbasis.

  01. december 2017
 • Reklamekongen skal hædres

  Han er en bulldozer og en eminent sælger, men han er først og fremmest et ordentligt menneske, selv om han ikke slæber rundt på sentimentalitens åg. Jan Duckert modtager KreaKoms ærespris i dag for sine 45 år i spidsen for branchen. Her kommer Jens Peter Jensens tale.

  30. november 2017
 • Hvem skal være Årets CMO?

  Fem marketing-ansvarlige er i finalen om at blive Årets CMO 2018. De repræsenterer Søstrene Grene, Orkla Foods, Norwegian, Grundfos og Københavns Lufthavne. Prisen er stiftet af Berlingske Business i 2015. I år er the M List fundamentet for udvælgelsen.

  30. november 2017
 • Ny direktør til Dansk Reklame Film

  Nordisk Film-ejede Dansk Reklame Film har fundet afløseren for Theis Hector, der forlod direktørposten i september. Afløseren er hentet hos MTG, hvor han har været i 17 år.

  30. november 2017
 • Meget mere end faglig sparring

  Nogle ser et mentor-mentee-forhold som den enes ”afskrift” af den andens erfaringer. Sådan var det ikke for Klaus Vemmer og Christine Burmeister. Her blev ”livet” endevendt.

  28. november 2017
 • Ny CMO til bank-udfordrer

  Fintech-selskabet Lunar Way opruster med ny CMO. Hun er hentet i Dubai, hvor hun har været CCO hos Virgin Mobile. Hun har i øvrigt også tidligere været CEO i CBB Mobil.

  27. november 2017
 • Saint-Gobain får digital direktør

  Mikkel Josephsen er ny digital direktør (CDO) i Saint-Gobain Distribution Denmark og har ansvar for en online omsætning på tæt ved en milliard kroner. Han afløser Christian Agger, der er rejst videre til Satair.

  27. november 2017
 • Kreativ topprofil til GreyNordic

  Efter 15 år ude i den store verden, senest som partner og Executive Creative Director hos bureauet Anomaly i Amsterdam, er Martin Peters Ginsborg vendt hjem til DK – og en stilling som ny ECD hos UncleGrey & GreyNordic.

  24. november 2017
 • Fyr dog Michael Kristiansen TV 2

  Det er en skandale, at TV 2 ikke varedeklarerer Michael Kristiansen. Hvis der er skygge af mistanke om, hvem han taler på vegne af, er han komplet uegnet som en såkaldt neutral kommentator.

  22. november 2017
 • Health-rokade hos Ogilvy

  Et af Danmarks stærke Health-bureauer, Ogilvy Danmark, har mistet en af de drivende kræfter til den store London-afdeling, men opruster samtidig med bl.a. en Lundbeck-profil.

  21. november 2017