Courses tabs (CT)

 • Bureau-profiler til tops i Aller

  Aller-koncernen har hentet direktøren for Dentsu Aegis-netværkets marketingbureau MKTG og den adm. direktør for MediaCom Aarhus ind som henholdsvis udviklingsdirektør i Aller Media og adm. direktør for Datagraf Communications. 

  22. august 2017
 • Digitalt bureau opruster igen

  Impact har hentet endnu en tung, strategisk profil til bureauet, hvor han skal arbejde med commerce og marketing for store B2B- og B2C-brands. Han har tidligere huseret hos bl.a. Wunderman og Kunde & Co.

  22. august 2017
 • Bureau opruster atter digitalt

  Reklamebureauet Sunrise fortsætter med at tilpasse sig data-first-verdenen og har nu oprustet med en SEO-ekspert, der tidligere bl.a. har slået sine folder hos iProspect.

  18. august 2017
 • Vice udvider dansk medie-palet

   Vice Media udvider igen på det danske marked. Denne gang med et nyt online kvinde-medie, Broadly, der går i luften på mandag og fejres med fest – og print.

  18. august 2017
 • Nordjysk filmmand har medvind

  Video er en uundværlig ingrediens i enhver marketingplan, og det har inden for det seneste år gjort den nordjyske filmskaber Mads Jeppesen til en travl og eftertragtet mand.

  17. august 2017
 • Kreativ direktør skriver chick lit

  Mikkel Jønsson, kreativ direktør og partner i reklamebureauet Reputation, debuterer med chick lit-romanen ”Udspring”, der ud over at underholde også stiller spørgsmålstegn ved, hvad er vigtigst i det moderne menneskes liv – tryghed eller frihed?

  17. august 2017
 • Valtech har snuppet Vertic-direktør

  Vertics tidligere COO i New York, Claus Rødgaard, er vendt tilbage til København. Her huserer han nu hos det globale, digitale bureau Valtech.

  16. august 2017
 • Funday Factory opruster

  Den aarhusianske spilvirksomhed Funday Factory har både et internt og et eksternt fokus med ansættelsen af Tatiana Lyng og Nina Kelstrup. Hermed styrkes bureauets digitale og kulturelle kompetencer.

  15. august 2017
 • Bureau-strateg til tech-selskab

  Martin Bro Trasmundi skifter det ”sikre” bureaujob i IIH Nordic ud med CMO-tjansen hos den nye start-up’en Lendme, der broker forbrugslån online. ”Jeg glæder mig til at bygge brandet og sikre de høje vækstmål”, siger han.

  14. august 2017
 • Finans-erfaren profil til Nets

  Nets - selskabet bag betalingsservice, e-boks, NemID og Dankort - har hentet en stærk profil ind som ny kommunikationschef. Hun kommer senest fra en direktørstilling hos Mannov.

  11. august 2017
 • M List & Årets CMO går sammen

  To stærke brands, Dansk Markedsførings ”the M List” og Berlingskes award ”Årets CMO” slås sammen. Interessefællesskabet gør det indlysende at samle kræfterne om at fremme den bedste, mest innovative og mest effektfulde markedsføring.

  10. august 2017
 • Unge danskere til London-bureau

  Farvel til Danmark og goddag til London: Simone Wärme og Jeppe Vidstrup blev færdige på DMJX Kreativ Kommunikation i juni. Nu har et af verdens bedste reklamebureauer hyret dem som nyt kreativt team.

  10. august 2017
 • No Zebra napper tung profil

  Det digitale e-handelsbureau No Zebra opruster på den tekniske front med en ny Chief eCommere Architect, der er hentet hos konkurrenten Kraftvaerk.

  08. august 2017
 • Ambitiøst tech-firma hyrer CMO

  Den danske tech-virksomhed UserTribe opruster med fire nye profiler på hovedkontoret i København – herunder en ny CMO, der senest kommer fra MetroXpress.

  07. august 2017
 • Deadline til M List nærmer sig

  Dette års Advisory board til The M List er på plads, og igen i år er en række stærke erhvervsprofiler parate. Sidste mulighed for at indstille kandidater til listen er 30. august. Det er dog bogens Advisory Board, der har final cut.

  07. august 2017
 • Fremtiden tilhører de frygtløse

  ”Fremtiden tilhører de frygtløse” er Astrid Haugs nyeste bog, og den henvender sig til tvivlerne, ikke de frelste. Altså dem der står på perronen, mens de overvejer muligheder og risici ved det digitale futtog, der er ved at køre de modige mod nye forretninger.

  04. august 2017
 • Ny marketingchef til TDC

  TDC Group fortsætter oprustningen på marketingfronten med en marketingchef. Hun kommer fra dagbladet Børsen, hvor hun de seneste fire år har været Head of Marketing.

  02. august 2017
 • Fem danskere i New York-jury

  Den internationale prisfest Echo Awards, populært kaldet VM i direct, har igen udpeget danske profiler til at sidde med ved dommerbordet. Denne gang er hele fem danskere med i finale-juryen, der om kort tid mødes i New York.

  02. august 2017
 • Momondo topfolk får nye job

  Tore Pein Jensen og Per Christiansen har fået nye stillinger hos Kayak, som momondo nu er en del af. Tore Pein Jensen er forfremmet til at være globalt ansvarlig for Kayaks seks brands, herunder momondo. 

  02. august 2017
 • Stor og sjov muskel til Bacon

  Det suverænt mest award-vindende danske produktionsselskab, Bacon, har lokket en af de bedste skandinaviske humor-instruktører, Peter Harton, ind i selskabet. Han er instruktør på bl.a. ”Help a Dane” og Stryhns seneste reklamefilm.

  31. juli 2017