Reklamebureauet Par No 1, som i sidste uge var på vej ind i konkursbehandling, er reddet på målstregen.
Det oplyser bureaugruppens tidligere adm. direktør Jørgen Hansen.
Ifølge markedsforing.dk’s oplysninger rummer den eksterne investorgruppe blandt andet et par Viborg-baserede it-folk med pengekassen i orden, men det er ikke lykkedes at få identificeret investorgruppen nærmere.
Sikkert er det dog, at Jørgen Hansen selv fratræder som adm. direktør til fordel for Morten Thorndahl, der selv kommer fra den nye investorgruppe.
Morten Thorndahl vil primært tage sig af den mere administrative del, medens OS-direktør Søren Als og Jørgen Hansen selv hovedsageligt vil have et kunderettet fokus.
Salget omfatter de sunde dele af ”den gamle” Par No 1-gruppe, hvilket hovedsagelig vil sige reklamebureauet OS i København, som tidligere på året rykkede ind i de samme lokaler som Par No 1 København (det tidligere Überkant) - samt Par No 1 Riga.
Ejergruppen består ud over den eksterne investorgruppe også af en håndfuld af de ledende medarbejdere, men det har ikke været muligt at få oplyst hvilke Par No 1-medarbejder, der – ud over Jørgen Hansen – måtte optræde i denne gruppe.
Ifølge Jørgen Hansen vil bureauets nye hovedkontor fremover ligge i København. Bureauet vil desuden være repræsenteret i Viborg og Riga, ligesom der skal startes en ny afdeling op i Århus – dog ikke i den konkursramte datter Scanads gamle lokaler.
Ifølge Jørgen Hansen betyder redningsaktionen, at omkring halvdelen af de berørte medarbejdere i bureaugruppen kan beholde deres stillinger. Det ligger imidlertid endnu ikke helt fast, hvordan ressourcerne fordeles – for eksempel er det endnu usikkert, om Aalborg-kontoret fortsætter, oplyser han.
Det er ikke umiddelbart lykkedes at få kontakt til den nye adm. direktør Morten Thorndahl.