Reklamebureauet 727 får fra den 1. marts Zupa Recommended-profilen Jannek Bejtrup (44) som ny administrerende direktør.

Han kommer fra en stilling som direktør hos Zupa Recommended, og før det var Bejtrup administrerende direktør for Mediaedge:cia Danmark (MEC), som er et af verdens førende medienetværk.

- Denne praktiske erfaring kombineret med gode, solide resultater i branchen gør Jannek til en perfekt arvtager til jobbet som adm. direktør for 727 communication, siger Tom Elert, der sidder i bureauets hjørnekontor, indtil Jannek Bejtrup overtager.

727 er bl.a. kendt for stærke retail-kompetencer, og bureauet har købmænd i kæder som Spar Danmark, JYSK og Kop & Kande på kundelisten.

For kort tid siden offentliggjorde 727 en strategisk alliance med de digitale entreprenører Klean, og bureauet råder over et team af digitale eksperter på i alt 35 medarbejdere. Samlet beskæftiger 727 og Klean 72 medarbejdere.

Tre mand i ledelsen

Nu er den strategiske videreudvikling af bureauet så nået til topledelsen, hvor Jannek Bejtrup får til opgave at forstærke 727’s position.

- Vi kan simpelthen ikke ønske os nogen bedre end Jannek til at løse disse opgaver. Vi har kendt Jannek igennem mange år som kollega og samarbejdspartner. Desuden har Jannek et godt navn i branchen og dermed de bedste forudsætninger for, at vi lykkes sammen, siger Tom Elert.

Elert vil fremover fokusere på forretningsudvikling, strategi- og kommunikationsrådgivning i bureauet. Tom Elerts partner, Flemming Kok, fortsætter som kundeansvarlig for udvalgte kunder, ligesom han fortsat holder styr på bureauets indkøbs- og it-funktion samt produktionsdelen.

Bureauets nye tremandsledelse består således fremadrettet af Flemming Kok, Tom Elert og Jannek Bejtrup, der fremover også bliver bureauets ansigt udadtil.

- 727 er et innovativt, forretningsorienteret bureau, der har præsteret flotte resultater over brancheniveau gennem flere år. Jeg glæder mig til at blive en del af dette team og specifikt til samarbejdet med Tom og Flemming, der har skabt en stærk platform, som jeg ser frem til at videreudvikle. Jeg har haft to gode år hos ZupaRecommended med masser af gode kollegaer, som jeg kommer til at savne, men i jobbet hos 727 har jeg fået en meget spændende udfordring, hvilken jeg glæder mig til at tage fat på, lyder det fra Jannek Bejtrup.