Nokia og reklamebureauet Naked Communications kan hæve armene i vejret og glæde sig over en god begyndelse på året.

Det skyldes, at de i dag (2. januar) modtager international, digital anerkendelse i form af Favourite Website Awards (FWA)-prisen, ”Site of The Day”.

Hæderen følger i kølvandet på det umage pars lancering af sangen "Hibernation" fra elektro-rockerne Spleen United under navnet ”The Open Song Project”.

Lanceringen udmærker sig ved, at man på sitet kan lave sin egen version af sangen i form af 16 prædefinerede lyd- og billedesekvenser, der som projektnavnet angiver, indbyder til åben leg for fans og nysgerrige sjæle.

Billedesiden er skabt af et Pureview-kamera fra Nokia Lumia 920-smartphonen, og i skrivende stund har det generet omkring 700 versioner af nummeret og stor opmærksomhed i form af både besøgstal og artikler i internationale medier som Fast Company, Creativity Online, PSFK og fra toneangivende bloggere.

- Det er jo en fantastisk start på et nyt år, og vi er meget stolte over at vinde en FWA, siger Managing Partner og Kreativ Direktør, Casper Willer, fra Naked og fortsætter ”Vi er rigtig stolte over projektet har fået sådan en pæn modtagelse fra både branche og medier, men ikke mindst fra legesyge og kreative fans. Det er sådan et projekt der giver blod på tanden med både utraditionelle samarbejder, og ikke mindst det vi ynder at kalde  - Social Ideas -  ideer der har handling og involvering som kerne”.

Sitet har Naked skabt med hjælp fra bl.a. Relax We are The Good Guys, Bacon, Robert Larsen & Magnus Ekstrøm.