Articles tabs

Courses tabs (CT)

Cocio dropper Eva Mendes

08. jan 14 PR & Kommunikation Skrevet af Susanne Ingemann
0

Arlas cacaomælk-brand Cocio, som på reklamefronten senest har været kendt for sine film med skuespilleren Eva Mendes i front, har valgt DDB i København, som nyt bureau. Opgaven er at udvikle en ny global kommunikationsplatform til det kendte danske brand - uden Eva Mendes.

Relaterede artikler

Den chokoladelækre cubansk-amerikanske skuespillerinde Eva Mendes har gennem en årrække været frontfigur for Arlas cacaomælk-brand Cocio, men nu slutter samarbejdet med latino-skønheden - og med bureauet bag Mendes-reklamerne, Co+.

Nyt bureau bliver DBB i København, som Arla efter en sondering af bureaumarkedet hen over efteråret har valgt som fremtidig samarbejdspartner.

Bureauet oplyser i en meddelelse, at det nye partnerskab kommer til at udmønte sig i en ny global kommunikationsplatform - uden Eva Mendes - og at det kommer til at omfatte ”en styrkelse af Cocio mærket i Danmark, på eksisterende nærmarkeder og lancering af Cocio på nye markeder.”

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.

Sider