Mette Refshauge er tiltrådt som kommunikationsdirektør i den danske industrikoncern Danfoss, hvor hun bliver medlem af Danfoss Group Committee, som refererer til koncernchef Niels B. Christiansen.

Som kommunikationsdirektør får Mette Refshauge ansvaret for ekstern og intern kommunikation, virksomhedens Public Affairs arbejde samt Corporate Branding af Danfoss.

- Mette Refshauge kommer med en unik bagage fra kommunikationsarbejdet i store koncerner, hvor hun har demonstreret evnen til at skabe resultater med forretningen for øje.  Samtidig er hun en erfaren leder, som arbejder integreret med kommunikationsindsatsen, og jeg ser frem til samarbejdet, siger koncernchef i Danfoss Niels B. Christiansen.

Mette Refshauge kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i SAS, hvor hun blandt andet havde ansvaret for kommunikationen og håndteringen af den omfattende redningsplan, som selskabet gennemførte under stor mediebevågenhed i slutningen af 2012.

Hun har tidligere gennem mere end 10 år haft en lang række lederstillinger i TDC med ansvar for både kommunikation og HR.

Hun forlod TDC som kommunikationsdirektør for koncernen. Mette Refshauge er cand. mag. i filosofi og medievidenskab fra Århus Universitet og har desuden den journalistiske tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.