Stifterne af det københavnske konsulenthus DARE2, Laila Pawlak og Kris Østergaard, har vundet en Experience Management Achievement Award, bedre kendt som en EMA.

Det skete i regi af  den årlige Strategic Horizons event thinkAbout, der blev afholdt i San Francisco, USA.

Prisen blev overrakt af thinkAbout værterne, Joe Pine og Jim Gilmore, stiftere af Strategic Horizons, og måske bedre kendte som forfattere til “The Experience Economy” og “Authenticity”.

- Vi valgte Laila og Kris som vores pris-vindere i år på grund af deres indsats for at skabe og fremme brugen af oplevelser i DARE2 via deres netværk af Oplevelsesøkonomi-entusiaster, fortæller Joe Pine og fortsætter ”De har positiv impact på individer og virksomheder i deres netværk, i Danmark, ja faktisk igennem hele Europa.”

Forfatterne fremhæver i særdeles det såkaldte DARE2mansion, som er en iværksætter- og videnhub, der for kort tid siden åbnede i København.

Fra reservedelslager til hub

- Det er et vidunderligt eksempel på hvordan visionære individer kan skabe et miljø der fremmer læring, idéskabelse og udviklingen af oplevelser for virksomheder og samfundet, jubler Jim Gilmore bakkes op af Laila Pawlak, der er DARE2’s Chief Experience Officer.

-At vi vinder denne pris fra to så anerkendte management-guruer, er et stærkt signal til os om at vi gør det rigtige, siger hun.

Kris Østergaard, som er intet mindre end ”Chief Philosophy Officer” i DARE2, er naturligvis tilfreds.

- De sidste seks måneder har vi sammen med vores partnere og netværk brugt mere end 3.000 timer på at transformere DARE2mansion om fra et nedlagt auto-reservedelslager til en iværksætter hub og professionel playground.

Laila Pawlak supplerer med-prisvinderen.

-Vi er stolte og beærede over at være de første udenfor USA's grænser, der modtager denne pris. Det er en kæmpe anerkendelse, ikke bare af os og DARE2, men det sætter faktisk også Danmark på landkortet som frontrunner inden for oplevelsesøkonomien, siger hun.