Trifina Holding, der har den markante erhvervsmand Jørgen Lindegaard i spidsen, har købt anparterne i online-bureauet Just-Search ApS.

Selskabet har specialiseret sig i søgeoptimering og analyse i relation til internettrafik, og det bliver et fremover et søsterselskab til det digitale bureau Deducta, som Jørgen Lindegaard, bl.a. tidligere SAS- og ISS-topchef, kontrollerer via Trifina Holding.

Det er planen, at Just-Search skal fortsætte som et selvstændigt selskab under navnet Deducta Search, selvom selskabet flytter sammen med resten af Deducta-gruppen i Hellerup.

- Vi har i længere tid samarbejdet med Deducta, og for medarbejderne i Just-Search er dette en meget lykkelig situation. Kompetencemæssigt supplerer vores to virksomheder hinanden utrolig godt, og vi forventer at kunne opnå betydelige resultater og synergier i fællesskab, siger Henrik Bondtofte, adm. direktør for Just-Search.

Bestyrelsesformand for Deducta og Trifina Holding, Jørgen Lindegaard, er også optimist.

- For Trifina Holding og Deducta er det yderst glædeligt at kunne tilføje unikke kompetencer til vores online del. Det er vores strategi at satse yderligere på området inden for søgeoptimering og analyse på nettet, og vi har på det seneste set gode vækstmuligheder i dette marked. Med Henrik Bondtofte og hans team om bord, står vi stærkt i forhold til at imødekomme fremtidens stigende efterspørgsel, siger Jørgen Lindegaard.

Det er aftalt parterne imellem, at prisen på handlen ikke oplysen.