Det digitale bureau KathArt Interactive indgår nu et strategisk samarbejde med aarhusianske Novicell, som de senere år har haft en stigende formkurve.

Aftalen giver KathArt adgang til 45 udviklere, som især skal hjælpe med udviklingsopgaver på platformene Umbraco, Sitecore og Drupal samt tungere integrationsopgaver med fx Axapta og andre forretningskritiske systemer.

- Målet er at gøre KathArt/Novicell endnu mere interessant for større virksomheder og offentlige institutioner i Københavnsområdet, lyder det fra Franz Berliner, direktør i KathArt, som fortæller, at de to bureauer fremadrettet vil byde ind på opgaver sammen.

De to bureauer fortsætter som hidtil, og den stratgiske alliance ændrer ikke på ejerforholdene i nogle af bureauerne.

- Forestil dig et af verdens bedste kreative digitale designteams kombineres med styrken og stabiliteten af yderligere 45 hardcore systemudviklere. Jeg tror, at de fleste marketing- og IT afdelinger vil være enige i, at det er en attraktiv kombination, fortsætter han.

Københavnsk brohoved

I første omgang er det primært Novicell, der kommer til at understøtte KathArt Interactives projekter via et større produktionsapparat.

En model som giver KathArt mulighed for at sætte endnu mere fokus på kombinationen af kreativitet, design og kode, som har udløst flere internationale priser til det digitale bureau.

- KathArt leverer spændende løsninger til interessante virksomheder, som vi glæder os til at bidrage til, fortæller Per Kirchner, adm. direktør i Novicell, og slutter: ”Og med det nye partnerskab får Novicell også et stærkere afsæt i København”.