Mondelēz International, der for nylig brød ud som en selvstændig enhed fra fødevarekæmpen Kraft Foods, har valgt Aegis Media til at håndtere medieplanlægning og køb på alle markeder i Europa med undtagelse af Storbritannien og Irland, hvor PHD i stedet er udnævnt.

Mondelēz International producerer nogle af verdens mest kendte varemærker – bl.a. Cadbury, Jacobs, LU, Milka, Nabisco, Oreo, Tang og Trident.

Herhjemme er Mondelēz International nok bedst kendt for Marabou chokolade, Gevalia kaffe, Stimorol tyggegummi, TUC kiks og Halls slik.

Selskabet arbejder allerede sammen med Aegis Media andre steder rundt om i verden inklusiv Kina, Australien, New Zealand og Sydafrika. PHD er i dag tilknyttet Kraft Foods i Storbritannien og Irland.

Kombinationen af Aegis Media og PHD bidrager ikke bare til en disiplineret strategisk fremgangsmåde, men også til kreativitet og innovation. "Alt sammen vigtige ingredienser for at gennemføre kommunikationsstrategier", lyder det i en pressemeddelelse.

- Vores nuværende nordiske mediebureau Starcom, er en god samarbejdspartner, der har tjent os godt, så valget af et nyt mediebureau er ikke baseret på opnåede lokale resultater, slutter meddelelsen.

Valget er et led i den globale gennemgang af bureauer, som Mondelēz International startede i september. Formålet med denne gennemgang var at finde en ny tilgang til at håndtere de vigtigste forskelle i måden, Mondelēz International driver sin virksomhed på.