Den jyske køkkenproducent Kvik bliver ny trøjesponsor for kvindelandsholdet, og har netop indgået en 4-årig aftale med Dansk Håndbold Forbund.

Aftalen giver samtidig Dansk Håndbold Forbund mulighed for indgå yderligere et trøjesponsorat til holdet, som under det netop afsluttede Europamesterskab tilkæmpede sig en 5. plads og på tv kunne samle mere end 1,5 mio. danske seere.

Direktør i Dansk Håndbold Forbund, Henrik M. Jacobsen siger om det nye samarbejde: ”Jeg ser et ikke ubetydeligt fælles værdigrundlag mellem Kvik Køkkener og vores unge, friske kvindelandshold”.

- I DHF går vi med ”Projekt Ny Start” på kvindesiden målrettet efter at styrke landsholdets sympatiske profil, og det gør vi ved at levere fantastiske og unikke oplevelser til familien Danmark. Den positive og begejstrede attitude, som blev levendegjort på tv under det netop afsluttede EM i Serbien, rammer direkte ind i kernen på den målgruppe, Kvik Køkkener henvender sig til. Så samarbejdet har en solid fælles platform allerede inden vi er gået i gang, understreger direktøren for DHF. 

Kvik glæder sig ligeledes over de nye samarbejde og ser frem til en ny guldalder for dansk kvindehåndbold.

- Landsholdet er i en genopbygningsfase med mange nye dygtige talenter. Vi ser med store forventninger frem mod en ny storhedstid for landsholdet, som ikke bare vil skabe massiv synlighed om Kvik i Danmark, men også på vores europæiske markeder, hvor damehåndbolden er i hastig vækst og samtidig nyder stigende popularitet. Samtidig udstråler det her hold en unik vinder-attitude og har også en folkelig appeal, som vi fuldt ud kan identificere os med, lyder det fra Erik Theill, adm. direktør for Kvik Køkkener.

Kvik står således bag kvindelandsholdet, når de danske håndboldpigers helt store mål skal indfries.

- Det er med de allerstørste forventninger, vi indleder samarbejdet med Kvik, med det fælles mål, at dansk kvindehåndbold skal tilbage i den absolutte verdenstop, fortæller generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen, som tilføjer, at man rent sportsligt har fokus rettet mod VM på hjemmebane i 2015 og mod OL i Rio de Janeiro året efter.

- Ved lanceringen af ”Projekt Ny Start” var et af fokuspunkterne, at vores kvindelandshold skulle være ”verdensmestre i alle de elementer af håndboldspillet, der ikke kræver talent” - som et nødvendigt fundament for at kunne vinde medaljer og blive vaskeægte verdensmestre. Og attituden med at ville, turde og aldrig at give op har pigerne de seneste måneder vist, at de til fulde besidder, fastslår DHF’s generalsekretær.