Tal er en mærkelig og magisk størrelse. Vi fascineres og gruer også for dem. Det digitale bureau Peytz & Co lever på en måde af ”de store tals lov”, de høvler nemlig effektive e-mails ud over hele kloden. Og de gør det godt, gør de.

Bureauet tæller i dag godt 60 medarbejdere og har så godt som samtlige danske medier og større medlemsorganisationer på kundelisten. De mange medarbejdere specialiserer sig i avanceret teknik til internettet, herunder at bygge websites og mobil-ditto. De sender op til 3 millioner e-mails for deres kunder hver eneste dag. Og de specialiserer sig i analyse, strategi og design til de mange nye elektroniske medier og kanaler.

Efter 10 år i et særdeles hårdt marked er det dejligt at ønske de dygtige folk et stort tillykke med eksistensen. Christian Peytz fortalte for et par år siden, at han anså 100 millioner e-mails for ”en uopnåelig størrelse”, da han begyndte i 2003. For halvandet år siden krydsede han og kollegerne én milliard, og i år er de på den anden side af 2 milliarder.

Vi har spurgt ham, om han vil kigge ind i 2013? Christian Peytz summerer kort:

Resultatorienteret internet:

– Det er endelig gået op for alle, der har en hjemmeside, at alt kan måles på internettet. Mavefornemmelser forsvinder til fordel for hårde måle-tal og analyser. Fokus bliver endnu mere på test og resultater – også for virksomheder, der ikke har direkte fokus på salg.

E-handel eksploderer:

– Bekvemmeligheden ved e-handel er for alvor gået op for danskerne. Angsten for svindel og misbrug er forduftet. E-handel er stort i dag – og det bliver MEGET større i 2013. Og de mobile devices SKAL tænkes med i denne ligning.

Responsive webdesign:

- Responsive webdesign bliver standard. Hvis ikke dit website fungerer på en mobiltelefon, så går kunderne til konkurrenten. De fleste websites mangler endnu at omstille sig – så de får travlt i år. Det er trist, når man læser, at alle siger ”stort JA” til mobile, men allokerer alt for få ressourcer til strategien. Det kan blive dyrt at spare, slutter Christian Peytz.

Sammen med kollegerne fejrer han de 10 gode år for Peytz & Co i hovedkvarteret på Rentemestervej i København.