Det TDC-ejede teleselskab Telmore har valgt at afslutte samarbejdet med reklamebureauet Robert/Boisen & Like-minded og indlede en pitch. Det bekræfter Telmores marketingchef Dorte Tandrup Eilsø.

Beslutningen kommer som en udløber af moderselskabet TDC’s ny-annoncerede strategiproces, som blandt andet betyder, at to af telegigantens andre selskaber, Fullrate og M1, lægges sammen og fortsætter under Fullrate-navnet. 

Dorte Tandrup Eilsø understreger, at beslutningen hverken er ”kommet ovenfra” eller skyldes utilfredshed med Robert/Boisen & Like-minded.

- Nej, tværtimod har vi været meget glade for samarbejdet, og ”Direktør”-kampagnen skabte i øvrigt meget flotte resultater for os. Men i forbindelse med TDC’s strategiproces forekommer det naturligt, at også vi kigger på, hvilken rolle Telmore skal spille i koncernen fremover. Så derfor har vi bedt en tre-fire bureauer om at komme med et oplæg, siger Dorte Tandrup Eilsø.

Er Robert/Boisen også med her?

- De har lavet et oplæg, som også kommer i betragtning, ja.

Telmore startede samarbejdet med Robert/Boisen & Like-minded i sommeren 2011, og ”Direktør”-universet, med skuespilleren Tommy Kenter i hovedrollen, har ganske rigtigt været effektivt.

Ifølge Mediacoms ”Campaign Follow Up”-tracking lå reklameerindringen for universets imagespot i februar i år på 79 procent – branche-benchmark er på 53 procent.


På reklameeffektivitet lå filmen nærmest ekstremt højt: 98 procent af de seere, der har været eksponeret for spottet kan huske at have set det – branche-benchmark her er 66 procent.
Også på afsender-erindring og liking lå Telmore-spottet ifølge Mediacoms tal over benchmark.

Kim Boisen, der er adm. direktør hos Robert/Boisen & Like-minded, siger i en kommentar til Telmores beslutning:

- Vi er pavestolte af den kommunikation og det strategiske arbejde, vi har lavet for Telmore. Men siden vi vandt kunden sidste år, er tre ud af fire af de personer i ledelsen, der i sin tid valgte os som partner, blevet udskiftet, så oddsene for at kunne fortsætte som leadbureau uden kamp, har vi længe vidst, var små.

Dorte Tandrup Eilsø siger, at man håber at være klar med en afgørelse inden jul.