Efter at Ronaldo Luís Nazário de Lima – i fodboldkredse bedre kendt som Ronaldo – for et par år siden stillede støvlerne på hylden, var det ikke til fordel for en ny karriere som træner eller manager, som det ellers så ofte ses i de kredse.

I stedet gav den tidligere stjerneangriber, som blandt andet har brilleret for Real Madrid, FC Barcelona og AC Milan, sig til at udforske reklamebranchen, og gennem det seneste par år har han drevet sit eget sports marketingbureau 9ine.

Bureauet ligger i São Paulo og tilbyder blandt andet rådgivning og bistand i forhold til de marketing-muligheder, der ligger i VM i fodbold i 2014 og OL i 2016 – begge begivenheder foregår i Brasilien.

Ronaldos bureau har allerede i dag et samarbejde med verdens største reklamegruppe, WPP, men nu styrkes samarbejdet yderligere, idet Ronaldo, ifølge Financial Times, om kort tid flytter til London, hvor han skal arbejde tæt sammen med WPP-bossen – og angiveligt også studere.

Ifølge avisen har Sir Martin Sorrell ikke ønsket at kommentere nærmere på, hvilken type stilling, der bliver tale om, men bekræfter, at Ronaldo kommer til London, ”hvor han skal arbejde tæt sammen med os”.