Lørdag 25. oktober 2014

Bloggers

 • 20. okt 14 Af Christian W. Larsen

  Katten & rotten

  4

  De kloge kinesere siger: ”En rotte, der gnaver af kattens hale, inviterer til destruktion.” De siger også, at ”man skal grave brønden, før tørsten melder sig.” De er jo eftertænksomme, disse for os nordeuropæere så gådefulde mennesker i ”Riget i Midten”. Tænk sig, at de skrev digre værker og forskede i lægekunsten, godt tusind år før vore vikinger sejlede ud og røvede, voldtog og brændte af.

  læs mere
 • 13. okt 14 Af Jakob Møller Larsen

  De gode begynder at sige nej

  3

  Jeg vil godt kommentere på Leif Kirchhoffs indlæg om, hvordan bureauernes fokusering på pitches betyder,  at man ikke i tilstrækkelig grad udvikler de kunderelationer, man allerede har. Jeg er ret enig i at den risiko i høj grad foreligger, men jeg vil godt male lidt videre på billedet. Først lidt facts: En stor pitch investerer et bureau omkring 400.000 kroner i. Dette beløb udgøres hovedsageligt af timer. Herudover investerer underleverandører snildt 100.000 kroner, hvoraf bureauet afholder de 25.000 kroner, eller mere.

  læs mere
 • 09. okt 14 Af Kresten Schultz Jørgensen

  Her er en god, ny bog om organisationskommunikation

  0

  Strategisk kommunikation er som bekendt ingenting og alting – fra medieteori over demokratifilosofi til marketing og PR. Velgørende, at Helle Petersens gode antologi vælger et snævert fokus på det sprog- og konsulentteoretiske felt: Hvordan rådgiver man som konsulent organisationer og virksomheder om lige præcis deres sproglige udtryk?

  læs mere

Sider