Fredag 21. november 2014

Bloggers

 • 18. nov 14 Af Rasmus Houlind

  Den største udfordring for omnichannel i Danmark...

  0

  …er forældede incitamentsstrukturer i virksomhederne. Incitamenterne mangler, for at IT-chefen arbejder bedre sammen med Marketing-chefen. Incitamenter for at detail-chefen støtter op om jeres webshop. Incitamenter for, at butiksmedarbejderen tager online-ordrer retur med et smil. Incitamenter for at sende kunderne fra websitet og ned i butikken.  Incitamentsstrukturer er den største barriere for at organisationen lykkes med omnichannel. Sådan lød en af konklusionerne fra torsdagens roundtable om organisering af virksomheden i en omnichannel verden.

  læs mere
 • 17. nov 14 Af Christian W. Larsen

  CSR & Shitstorms?

  0

  Som sædvanlig læste jeg min Berlingske Business mandag morgen, og denne morgen var PFA en tophistorie. PFA har valgt Umwelt som leadbureau, og Umwelt har en 16 procents medejer ved navn Mikkel Heideby. Hans far, Henrik Heideby, er topchef i PFA. Her ligger en habilitets-problematik. PFA’s bestyrelsesformand Svend Askær kræver nu en redegørelse af Henrik Heideby, in casu: ”Der bør ikke være familiemæssige og forretningsmæssige relationer blandet sammen i et kunde-bureau-forhold”.

  læs mere
 • 11. nov 14 Af Jakob Rachmanski

  Nudging og mental bogføring

  3

  Forestil dig, at du vil købe en jakke for 1500 kr. og en telefon for 400 kr. Ekspedienten, der sælger telefonen, fortæller dig, at du kan få den i en af de andre filialer for 300 kr., som ligger 20 minutters kørsel væk. Vil du spare pengene ved at tage over i den anden forretning? Ny situation.

  læs mere

Sider