Tirsdag 28. juli 2015

Bloggers

 • 06. jul 15 Af Christian W. Larsen

  Græsk tragedie?

  0

  Skal vi ikke ønske grækerne tillykke? Når 61 pct. af en befolkning siger ”nej” til de løsningsforslag, der ligger på bordet, bør det respekteres. Det er forudsigeligt, at alle långiverne er bekymrede, men det græske nej udløser næppe en uoverskuelig domino-effekt. Bortset fra at spekulanter vil fiske i rørte vande, er 11 millioner grækeres adfærd ikke noget, der ryster ”os andre”. Også selv om en gæld på 323 mia. euro eller 180 pct. af grækernes BNP virker enorm. Men lad os nedbryde tallet lidt:

  læs mere
 • 02. jul 15 Af Frederik Olesen

  Er I klar til NXTGEN?

  0

  Har digitalisering og globalisering ændret ved den måde, vi ser, hører og føler på? Hvis du spørger den belgiske generationsforsker Joeri Van den Berg, så er det korte svar: ja. Han var for nyligt i København og fremlagde her insights fra sin nyeste forskning i NXTGEN - fællesbetegnelsen for de stærke unge forbrugere i generation Y og Z, der er født mellem henholdsvis 1980-1996 og 1997-2011.

  læs mere
 • 02. jul 15 Af Lene Hjorth

  Madspild, nej tak, bæredygtigt engagement, ja tak

  0

  Den franske regering tog for nylig et usædvanligt skridt. Den vedtog en lov, der forbyder store supermarkeder at smide spiselig mad ud. I stedet pålægges supermarkederne at donere maden til velgørende organisationer, sørge for at det bliver komposteret eller lavet om til dyrefoder.

  læs mere

Sider