Torsdag 2. april 2015

Bloggers

 • 19. mar 15 Af Morten Hershøj

  Austin - We have a problem!

  0

  SXSW2015 Interactive er nu slut – og de 33.000 deltagere fra 82 forskellige lande vender nu topinspirerede hjem efter 5 hektiske dage, hvor den absolutte top indenfor teknologi, kreativitet og forretning, har delt ud af deres viden

  læs mere
 • 12. mar 15 Af Jakob Møller Larsen

  SXSW: Tør du overlade dit brand til en kravspecifikation?

  0

  Et førende konsulentfirma udtalte forleden, at CEO’s i europæiske virksomheder lige nu bekymrer sig om to essentielle ting, der går i lige linje til CMO’ens ansvarsområde. Den første bekymring handler, ikke overraskende om, hvordan den ”Digitale Business Transformation” - og afledte nye konkurrenter på markedet, er blevet en endnu mere tydelig trussel for virksomheden. Den anden er - hvordan virksomheden opretholder et tidsvarende og appellerende brand - set med forbrugerens øjne. 

  læs mere
 • 10. mar 15 Af Morten Hershøj

  Velkommen til SXSW2015

  0

  Denne fredag åbner den digitale del af SXSW2015, som udover at tiltrække flere tusinde mennesker (herunder en masse danskere), er blevet en af de vigtigste konferencer i vores branche. Men hvad får folk fra alle verdenshjørner til at valfarte til en middelstor cowboy-by midt i Texas? Der er jo ikke ligefrem Cannes-strande og tjekkede bureaufolk man møder, når man går langs bredden af Colorado River og indbyggerne kipper med cowboy-hatten. 

  læs mere

Sider