Lørdag 28. november 2015

Bloggers

 • 24. nov 15 Af Christian W. Larsen

  Kunden i centrum

  0

  Det er interessant at bevæge sig ud i virkeligheden, hvor visioner testes hver eneste dag. Denne gang er det den forkætrede og ombejlede sætning, ”Kunden i Centrum”, redaktøren tænker på. En rask cykeltur ned til slagteren for at hente lune frokost-deller resulterede i, at en løsrevet isklump fra 5. sal parkerede sig nydeligt oven på redaktørens kranium, men som en tililende mor med strømlinet barnevogn sagde: – Du er vist okay. Gudskelov var det kun hovedet…” inden hun forsvandt med sit bidrag til den næste generation generøse skatteydere.

  læs mere
 • 19. nov 15 Af Nicolas Zangenberg

  Hvad betyder en CEO's personlige brand for virksomheden?

  0

  Som administrerende direktør (CEO) i en virksomhed, er det at arbejde med dit personlige brand ligeså vigtigt for virksomheden, som det er for dit eget omdømme.

  læs mere
 • 16. nov 15 Af Susanne Ingemann Terney

  Hvordan er tilgangen til marketingdisciplinen i din organisation?

  0

  ”Vi sælger ikke nok – vi er nødt til at gøre noget. Sidste år solgte vi mange stk. af denne vare, så det skal vi gøre igen. Vi har for mange stk. af denne vare på lager – vi er nødt til at gøre noget”. Marketing er et felt, som mange i organisationen har en mening om, og som mange forsøger at påvirke i en bestemt retning.

  læs mere

Sider