Søndag 26. april 2015

Bloggers

 • 22. apr 15 Af Jakob Møller Larsen

  Content-lektion fra Neymar Jr.

  0

  Jeg indtager dagligt ret store mængder af nye content-tiltag. Ser mange kreative kampagner. Har været til en del større branchefestivaler. I den forstand er det lidt af et paradoks, at det er en 23-årig fodboldspiller med en dokumentar af svingende kvalitet, der har givet mig forårets bedste lektion i content marketing. Men ikke desto mindre er det tilfældet. Lektionen kom på årets SXSW festival, hvor der var mange store navne og firmaer på scenen.

  læs mere
 • 21. apr 15 Af Carsten Buhl

  Amatør fjerbold, eller?

  1

  Fem af Danmarks bedste badmintonspillere er udelukket fra landshold og fællestræning på grund af en sponsorkontrakt. To konkurrerende småkageproducenter er i spil, ikke på banen men på maven! De fem topspillere, alle potentielle OL medaljekandidater, havde en sponsoraftale med Kjeldsen, hvorefter badmintonforbundet, langt senere, indgår en aftale med konkurrenten Danisa.

  læs mere
 • 08. apr 15 Af Neel Edeling

  Den perfekte digitale storm

  0

  Indtil et vist punkt i den eksponentielle tsunami vi kalder digitalisering, er det stadig de såkaldte nørder, kodehovederne, datahajerne, vi går til med vores spørgsmål: Hvilke systemer skal vi bruge? Hvilke programmer er bedst? Kan vi sætte strøm til arkivskabet? Reelt stillede vi spørgsmålene dengang, IT stadig var en add-on funktion, en service, der blev koblet på til at understøtte den gamle forretningsmodel. Det er fortid.

  læs mere

Sider