Articles tabs

Courses tabs (CT)

Adam & Eve & Carlsberg

Godt begyndt er – godt begyndt. Hverken mere eller mindre. Drengene stjal tre point fra Oranje til stor undren for van Persie, Huntelaar, van Bommel, Robben og de andre favoriserede gutter. Nu blev de snydt for mindst et straffespark, men det træder vi ikke rundt i. Tre point er tre point, og Morten Olsens venstre mundvig afslørede et opadgående tics.

Tak til DBU

Der er befriende, når virksomheder og organisationer toner rent flag. Og paraplyen over Danmarks mest udbredte boldspil, Dansk Boldspil-Union, leverer som altid hands-on kommunikation, vi alle kan lære af.

A-landsholdets spillere må ikke twitte eller Facebooke under EM-slutrunden, lyder den seneste visdom. Efter et par timers radiotavshed, som man så selv brød, da presset blev for stort.

Må man børste tænder i wc-rens?

Se billedet for dig: Staten som ham den kornfede, stenrige og Stetson-klædte ranch-boss, der ejer hele prærien og bestemmer alt. Befolkningen som den gigantiske flok køer, der artigt æder deres hø og velopdragent marcherer hjem i stalden til malketid. Reklamebranchen som hired hands til hest, der med pift, pisk og lasso driver flokken rundt i indhegningen og sørger for kvier og tyrekalve opfører sig ordentligt. Ikke skider i vandtruget, altid muh’er pænt og gumler civiliseret rundt i respekt for kollektivets ve og vel.

Alt i balance, hver mand og stud sin rolle.