Mandag 5. oktober 2015
 • 02. okt 15 Af Jakob Rachmanski

  Hvad gør du, når selvforståelsen står i vejen?

  Jeg havde engang en chef, der sagde, at man skulle holde vigtige beslutninger ud i strakt arm.

  læs mere
 • 24. sep 15 Af Christian W. Larsen

  Den korte hukommelse

  I sidste uge ramtes VW af en image-katastrofe, da det viste sig, at koncernen fiflede med sandheden. Målingerne af emissionerne fra 11 millioner dieselbiler Worldwide var skræddersyet af ingeniørerne, så de viste mindre miljøskadeligt udslip, end realiteterne afslørede.

  læs mere
 • 20. sep 15 Af Nicolas Zangenberg

  Reputation FØR Branding

  Alt for mange virksomheder, der har været igennem en periode med dårligt omdømme fokuserer for meget på at komme igennem denne fase ved hjælp af branding.

  læs mere
 • 10. sep 15 Af Ronni Madsen

  En gave til den fattige marketingmand

  I M2Film, hvor jeg færdes til daglig, producerer vi branded content til nogle af Danmarks største virksomheder. Vi står blandt andet for udviklingen af mange af de film og serier, som LEGO leverer til både tv, streaming og net over det meste af verden.

  læs mere
 • 08. sep 15 Af Jakob Rachmanski

  Stein Bagger og den glohede kogeplade

  Forestil dig, at du ikke var i stand til at genkende situationer og sammenligne med lignende, du tidligere havde oplevet. Hver dag skulle du starte forfra og lære alting om igen.

  læs mere
 • 02. sep 15 Af Jakob Rachmanski

  Ser du syner?

  Måske er det ikke så underligt. Men du kan optimere din B-t-B-markedsføring ved at se lidt nærmere på, hvordan folk har for vane at bearbejde information. Og i særdeleshed, hvordan de bearbejder din markedsføring og kommunikation.

  læs mere

Sider