Onsdag 25. november 2015
 • 24. nov 15 Af Christian W. Larsen

  Kunden i centrum

  Det er interessant at bevæge sig ud i virkeligheden, hvor visioner testes hver eneste dag. Denne gang er det den forkætrede og ombejlede sætning, ”Kunden i Centrum”, redaktøren tænker på.

  læs mere
 • 19. nov 15 Af Nicolas Zangenberg

  Hvad betyder en CEO's personlige brand for virksomheden?

  Som administrerende direktør (CEO) i en virksomhed, er det at arbejde med dit personlige brand ligeså vigtigt for virksomheden, som det er for dit eget o

  læs mere
 • 16. nov 15 Af Susanne Ingemann Terney

  Hvordan er tilgangen til marketingdisciplinen i din organisation?

  ”Vi sælger ikke nok – vi er nødt til at gøre noget. Sidste år solgte vi mange stk. af denne vare, så det skal vi gøre igen. Vi har for mange stk. af denne vare på lager – vi er nødt til at gøre noget”.

  læs mere
 • 07. nov 15 Af Christian W. Larsen

  Vi drukner i data

  Vi drukner i data. Og det bliver kun værre og værre. Lige nu, mens disse linjer skrives, er der godt 5 zettabytes information derude i cyberspace. Det er et 1-tal med 21 nuller bag. I 2020 er tallet vokset til mindst 44 zettabytes.

  læs mere
 • 03. nov 15 Af Jakob Rachmanski

  Trig kundernes adfærd

  Hvad tror du din svoger vil sige, hvis du tog penge for at hjælpe nevøen med blækregningen? Eller hvis du spurgte din kone, hvad hun skulle have for at rydde op efter aftensmaden?

  læs mere
 • 30. okt 15 Af Christian W. Larsen

  Hvor er det dog trist

  En bombe ramte Danmark i dag, fredag den 30. oktober 2015. Ikke én som dem, der hagler ned over kurdere og andre – afsendt fra Putin, Obama og tyrkere, der fortsat håber på, at osmannerriget genopstår (1299-1920).

  læs mere

Sider