Lørdag 2. juli 2016

Folkesundheden fortjener bedre kampagner

29. okt 12 Skrevet af Jakob Dreyer
0
Jakob
Dreyer
Jakob Dreyer er adm. direktør i Dreyer+Kvetny. Han blogger om skattefinansieret hjernevask og medlemsbetalt manipulation. Om at drive befolkningen rundt i manegen – eller råbe i folkeopinionens døve øre. Om interesseorganisationers og myndigheders opdragelsesmetoder i alle de kampagner, der skal få danskerne til at skrotte vaner, udskifte værdier og adoptere nye holdninger. Og om alle de kampagner, som verden fortjener - men aldrig får.

Sundhedsminister Astrid Krag har bedt Sundhedsstyrelsen udarbejde et oplæg til, hvordan sundhedskampagner bedre rammer de fattige og dem med korte uddannelser. De lever nemlig kortere end resten af danskerne. I marts påviste en analyse fra Institut for Folkesundhedsvidenskab og Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, at den rigeste fjerdedel af danske mænd i 2011 kunne forvente at blive 82 år, mens den fattigste fjerdedel af danske mænd kun bliver 72 år.

Det er i sig selv møgsurt at være fattig - men oven i købet dør man så også (tidligt) af det. Og denne ulighed vil vores folkesocialistiske minister for en sund sjæl i et sundt legeme nu gøre op med. Sundhedskampagnerne skal højne folkesundheden og ikke kun give byens duer noget pænt at kigge på.

Du har ikke adgang til at tilgå siden.Arkivet er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.