Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

NFC printannonce, Post-search og patentansøgninger

 

 

Så er der nyt fra den forunderlige teknologiske verden verden omkring os...

Klik på links for at læse mere…

 

På det mobile område så antages det at 20% of UK forbrugerens Digitale julespending vil finde sted via et mobil device, en fordobling i forhold start 2012, og Mobile commerce på verdensplan vil andrage  ca.  1 billion  i 2017.

Facebook Exchange skyder nu 7 mia. annoncer afsted per dag, deres næste skridt er at kortlægge sammenhængen mellem on-line og offline salg for at fremme væksten yderligere.

40% af US TV husholdninger giver sig i kast med dual-screening via enten smartphones eller tablets hver dag, per måned er tallet nu 84% og det stiger stadig.

Af de lidt mere sjove ting kan nævnes RedBull som har lanceret en brandet kanal på Flipboard, som giver en ny indtægtstrøm til platformen og Marie Claire har kørt en NFC print annonce.

Curiosity er det første eksperiment fra udvikleren "22cans". Det er en fiks lille  "gad vist hvad der er inden i kassen", som har fået mange nysgerrige besøgende.

Google’s 100.000 stars er deres seneste Chrome påfund, som viser hvordan teknologi kan forbedre indlæringsprocessen. Mens vi er ved Google, så er Ingress et lokationsbaseret Augmented Reality Game som spilles i den "virkelige verden".

Så hvad kommer nu indenfor search? i en post-search verden er opgaven snarere at forbinde behov og løsning uden at brugeren er involveret.

Patentansøgninger  er en god måde at holde sig foran kurven når det drejer sig om hvad vi kan forvente os på mobilsiden. Der er lidt haptic feedback på skærme (dem der har android ved hvad der menes), OLED og en ny måde at tænke integration og betaling.

 

 

"Digital Janitor" hos Resolution Media, der arbejder for OMD og PHD. Resolution Media befinder sig i krydsfeltet mellem data, teknologi og analyse.

Kommentarer