Fredag 1. juli 2016

What a Wonderful World

04. jan 13 Skrevet af Christian W. Larsen
0
Christian W.
Larsen
Christian W. Larsen er er ansvarshavende chefredaktør og blogger her om dette og hint.

Det er en ufattelig dejlig dag. Tågen er ikke så tæt, at jeg ikke kan finde ned til min pragtfulde shawarma-mand på Nordre Fasanvej, og regnen er blot en drizzle, så jeg bliver ikke gennemblødt af vandringen.

I sandhed en dejlig dag. Og det bliver 2013 også. Fremgang på alle fronter og tryk på alle kedler. Ja, ja, en lille fremgang, jeg ved det godt, men lidt har også ret i disse for vort land så pessimistiske dage. Alle råber og skriger os ned i graven – med LO-forbundene og DI-systemet som himmelråbene tumlinger.

Du har ikke adgang til at tilgå siden.Arkivet er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.