Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Youtube TV-dominans, Facebook mobil og en Smart-Gaffel?

 

Lidt nyt om bits og bytes fra verden omkring os...

Klik på links for at læse mere....

 

Det har været en spændende første uge, Avis købte ZipCar for $500 mio, hvilket viser hvor gode online spilllere er til at skabe nyt og bryde med de traditionelle forretningsmodeller. 

Federal Trade Commission har afgjort at Google ikke forbrød sig mod konkurrence eller monopol-lovgivningen. CES er startet og vi forventer os spændende ting 

 såom 14 dages opladning via en brændselscelle, en 72 GPU core mobil chip som kan vise det nye 4K video og en smart-gaffel?

 

Medens vi er ved noget lækkert, så se Snowfall som er det seneste eksempel fra New York Times på digital journalistisk, som fortæller en historie, som ikke kan lade sig gøre i et andet medium. 

Z space er en virtuel holografisk oplevelse og ShareKey er en mobil app som erstatter dine nøgler.

 

Man kan også læse lidt om den nye Google æra, hvorfor det at forbinde data, er så vigtigt for Google, søgeindustrien og reklamebranchen.

Tage et nærmere kig på Facebook’s 470 mio mobile app brugere og hvorfor det er så vigtigt at Facebook snart begynder at tjene penge på dem.

Så er der YouTube’s plan for TV dominans i 2013, hvordan et væld af devices, som vi allerede har, vil blive forbundet med og til Youtube.

 

læs flere nyheder på trickle.dk

"Digital Janitor" hos Resolution Media, der arbejder for OMD og PHD. Resolution Media befinder sig i krydsfeltet mellem data, teknologi og analyse.

Kommentarer