Fredag 1. juli 2016

Kan du ikke lide samtalen, så skift emne

03. okt 12 Skrevet af Poul Mikkelsen
11

Kunne man forestille sig DSB i en imageposition, hvor de blev en værdsat del af både af det danske samfund og samtidigt en uundværlig del af danskernes liv?...

Poul
Mikkelsen
Poul Mikkelsen er en af Danmarks førende eksperter på branding. Tidligere Executive Director of Brand Development og Kreativ direktør hos, reklamebureauet DDB, som han også var medstifter af. I dag driver han Brand bureauet Advising.

...det burde DSB allerede være med tanke på de opgaver, som man godt, eller mindre godt, løfter hver eneste dag. Hvorfor er det så, at DSB til stadighed, næsten øjeblikkeligt, kan skabe konsensus omkring et bord eller på en arbejdsplads, om at det er et dysfunktionelt og irriterende element i dagligdagen? 

For hvad er DSB?

En positiv skabende del af et samfund. En væsentlig brik. Men også en brik der hele tiden forstyrrer os.

Når den fungerer bedst er vi neutrale i vores bedømmelse af deres værdi. Det er blevet en selvfølge. De forstyrrer os og desværre mest negativt. Vi vil helst ikke bemærke dem, ligesom tandbørsten, toiletpapiret, mælken i køleskabet, vaskemaskinen. Uden dem går det ikke, men vi ser dem først når de ikke er der eller ikke fungerer.

Du har ikke adgang til at tilgå siden.Arkivet er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.