Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Gratis Mentorordning

Brug for sparring til at nå dine mål?

Det kan være nyttigt at sparre med en anden person, som selv har erfaring med de overvejelser, du gør dig om at skifte karriere, starte virksomhed eller blive leder.
En mentor er en professionel kontaktperson, som du kan sparre med og som har fokus på din faglige og personlige udvikling. 

  • En mentor er ikke en del af din dagligdag.
  • Med en mentor kan du skabe et ”rum”, hvor du i fortrolighed kan få et andet perspektiv på dine valg og tale om emner, du måske ikke vil føle dig tryg ved at vende med kollegaer, chef eller andre, der kender dig.

Som medlem af Dansk Markedsføring har du adgang til en række af erfarne erhvervsmentorer som typisk i et forløb af et års tid vil være din mentor. Det koster ikke noget at få en mentor – ordningen stilles til rådighed for alle medlemmer der allerede er i job.

For at få en mentor skal du:

  • Have en konkret udfordring som du ønsker sparring og vejledning i.
  • Turde sætte dine tvivl og dine dilemmaer i spil med en mentor.
  • Ønske at reflektere og udvikle dig fagligt og personligt.
  • Være i arbejde. Ordningen er ikke beregnet til at skaffe nyuddannede i job.

Er du i tvivl om det er noget for dig er du velkommen til at kontakte Dansk Markedførings mentorudvalg:

Morten Gronemann: morten@gronemann.dk
Donald Nekmann: donald@nekman.dk
Marianne Pittelkow: marianne@pittelkow.dk
Repræsentanter for Dansk Markedsføring Stine Aa: svaa@markedsforing.dk

Pris
Det koster ikke noget - ordningen stilles til rådighed for alle medlemmer af Dansk Markedsforing.

Relation mellem mentor og mentee
Ønsker du en mentor, skal du være indstillet på at det er dig, der har ”bolden” i hele forløbet. Det er dig der selv tage initiativ til møder og sætte agendaen på møderne. Du skal være aktiv og forberedt til møderne. Al kommunikation mellem mentor og mentee skal behandles af begge parter med fortrolighed.

Udbytte af en mentorordning?

  • Med en mentor kan du skabe et ”rum”, hvor du i fortrolighed kan få et andet perspektiv på dine valg og tale om emner, du måske ikke vil føle dig tryg ved at vende med kollegaer, chef eller andre, der kender dig.
  • Hos en mentor med erfaring fra erhvervslivet får du en sparringspartner, der kan give dig med- og modspil og gøre dig mere bevidst om de valg, du træffer.
  • I Dansk Markedsføring har vi kontakt til en række erfarne virksomhedsledere og specialister indenfor vores brancheområde, som er villige og har kompetencerne til, at blive mentor for dig og give dig værdifuld støtte i udviklingen.

Bliv medlem af Dansk Markedsføring og ansøg om en gratis mentor
Som medlem af foreningen får du adgang til en lang række af fagligt relevante medlemsfordele (bl.a. mentorordningen). Et medlemskab koster kun kr. 2195,- for et års medlemskab. Du kan læse om alle fordelene og melde dig ind i foreningen her

Sådan søger du om en mentor: 
Udfyld din ansøgning via linket her - husk at vedhæfte dit CV - herefter vil du inden for ca. 4 uger få tildelt mentor.

 

Bliv medlem af foreningen og ansøg om en mentor

 

Mentorudvalg

Mentorordningen adminstreres af et særligt mentorudvalg bestående af:
Donald Nekman

Ansøgning

Udfyld en ansøgning på nedenstående link og vedhæft dit CV - herefter vil du inden for ca. 4 uger få tildelt mentor.
ANSØG HER
"Jeg har vitterlig har sat pris på mentorforløbet.... Da jeg skrev til Markedsføring om Mentorforløbet, så havde jeg umiddelbart en ret god ide om hvilke spørgsmål jeg søgte besvaret. Min forventning var at jeg egentlig forventede et ligetil, nærmest et ja/nej-svar på mit spørgsmål. Men din erfaring, indsigt og måde at analysere min beskrivelse af min nuværende situation samt mine fremtidige mål, har været så nuanceret og mange-facetteret at jeg hver gang er gået fra mødet masser af input, inspiration og motivation til at arbejde med mig selv, både professionelt som leder, som kollega og lign., men også som menneske generelt. Mit forløb har i alt været 4 møder og det har givet mig et stort udbytte."
Testimonial fra mentee
Min mentee har hjulpet mig til at skabe fokus i mig arbejdsliv, i en periode hvor jeg har været særligt udfordret og skulle træffe vigtige beslutninger. Mentoren har sat sig ind i mine problemstillinger, brugt sine erfaringer og udfordret mig med konkrete opgaver, som har hjulpet mig videre – både personligt og ikke mindst fagligt.
Testimonial fra mentee
1
2