Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

custom add this

Image: 
Titel:
Influence THIS
Body: 

Influence THIS er en ambitiøs influencer marketing konference med verdensklasse talere på scenen og best practise B2B og B2C-cases der understreger, hvordan du kan bruge influencer marketing i din marketingstrategi til at opbygge dit publikum, styrke dit brand, positionere dig som thought leader, engagere forbrugerne og drive salg.

Kunderne er ligeglade med brands, eller i bedste fald illoyale, men det betyder samtidig at kunderne er ekstremt påvirkelige hver gang der opleves et behov for at lære noget, gøre noget, opleve noget, se noget, eller købe noget. Det er i disse øjeblikke hvor præferencer dannes og beslutninger bliver truffet. De er i disse øjeblikke at dit brand skal leve op til kundens ekstremt høje forventninger på en tillidsfuld og troværdig måde. En af de mest effektive metoder til at vinde den kamp er at alliere sig med en dem taler målgruppens “sprog”, har fælles værdier, livsstil og respekteres i det sociale rum….de såkaldte INFLUENCERS.

Konferencen er for dig: 
Konferencen er en “must attend” begivenhed for alle marketingprofesionelle der er ansvarlige for virksomhedens influencer marketing strategi, kampagneudvikling og relationship management. Konferencen er både for dig der allerede kører influencer marketing kampagner og dig der er på jagt efter den helt rigtige måde at angribe disciplinen på. Influence THIS vil klæde dig på, uddanne og inspirere dig til at få største mulig effekt for din indsats og investering.

Få nyeste viden om:
- Influencer marketing research & statistics
- Typer of influencers
- Influencer marketing kanaler
- Influencer identifikation og analyse
- Outreach and onboarding
- Influencer activation og motivation
- Lovgivningen på området
- Influencer marketing analytics
- Nye muligheder & spirende trends
- Case stories

 

Tidspunkt

Tirsdag 30. maj fra 09.00 - 16.302017-05-30 09:00:002017-05-30 04:30:00Europe/CopenhagenInfluence THISInfluence THIS er en ambitiøs influencer marketing konference med verdensklasse talere på scenen og best practise B2B og B2C-cases der understreger, hvordan du kan bruge influencer marketing i din marketingstrategi til at opbygge dit publikum, styrke dit brand, positionere dig som thought leader, engagere forbrugerne og drive salg.Fiolstræde 44, 1171 KøbenhavnDansk Markedsføring og Brandmovers

Kursuspris

  • Medlempris Kr 2 995,00 (Kr 3 743,75 inkl moms)
    ikke medlemspris Kr 3 495,00 (Kr 4 368,75 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

  • Kosmopol
    Fiolstræde 44, 1171 København

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring og Brandmovers

Relaterede artikler