Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
YouTube Expert - gør din YouTube-kanal til et aktiv i din kommunikation
Body: 
 
Gør din YouTube-kanal til et aktiv i jeres kommunikation, markedsføring og branding.
 
Kursus med udgangspunkt i din egen YouTube-kanal
Du arbejder med jeres egen YouTube-kanal. Du lærer at opsætte videokampagner på YouTube, indsætte søgeord på videoerne, målrette videoerne til målgruppen og aflæse statistik i YouTube Analytics og se hvordan resultaterne spiller sammen med jeres website, Google Adwords, Google Adsense og Google Analytics. Kurset varer 1 dag og veksler mellem oplæg og øvelser. Der er tid til spørgsmål og individuel vejledning undervejs.
 
Det får du ud af kurset
• Lær at skabe resultater med YouTube
• Indsigt i mulighederne med YouTube Analytics
• Forstå sammenhængen mellem YouTube og online success
• Konkrete erfaringer med opsætning af YouTube-kampagner
 
Opfølgende sparringsmøde
Et par uger efter kurset afholder vi en times individuel opfølgende videokonference, hvor du får mulighed for at gå mere i dybden med de resultater du kan aflæse på jeres YouTube-kanal, i YouTube Analytics, Google Analytics og Google Adwords og fokusere på de spørgsmål, der er vigtige for dig i arbejdet med at generere trafik til jeres website.
 
Praktisk info om kurset
• Niveau: Lidt eller noget kendskab til YouTube, Google Analytics og Google Adwords
• Typiske deltagere: Webredaktører, Social Media-medarbejdere, kommunikations- og marketingansatte samt andre der leverer indhold til web
• Antal deltagere: Maks. 8 personer
• Prisen inkluderer forplejning
 
Lidt om underviseren
Som pioner indenfor videomarkedsføring, har Birgitte Rode hjulpet mange virksomheder igang med videomarkedsføring og sound branding. 

Birgitte er ejer af firmaerne “Let’s Move You”, videomarkedsføring og produktion, og “Soundbranding”, som er den førende audio branding virksomhed i Scandinavien.

Birgitte er oprindelig udannet sanger og musik pædagog på Nordjyllands Musikkonservatorium.

Birgitte har komponeret og produceret musik til TV, film og radio og siden 2001 har hendes virksomhed Soundbranding udviklet sound identity til virksomheder.

Gennem sit arbejde med førende branding, design - og markedsførings profiler, kunstnere, producere og komponister har Birgitte både en strategisk og analytisk forståelse og  hands on erfaring, der er nødvendig for at kunne tilføre virksomheden de værktøjer, der skal til for at gøre videomarkedsføring til et operationelt markedsføring - og branding værktøj.

Tidspunkt

Tirsdag 30. oktober 2018 (Kl. 09.00-16.00)2018-10-30 09:00:002018-10-30 04:00:00Europe/CopenhagenYouTube Expert - gør din YouTube-kanal til et aktiv i din kommunikationDette kursus afholdes også i Aarhus 2. oktober 2018 Gør din YouTube-kanal til et aktiv i jeres kommunikation, markedsføring og branding. Kursus med udgangspunkt i din egen YouTube-kanalDu arbejder med jeres egen YouTube-kanal. Du lærer at opsætte videokampagner på YouTube, indsætte søgeord på videoerne, målrette videoerne til målgruppen og Nordre Fasanvej 113, 2000 FrederiksbergDansk Markedsføring

Kursuspris

  • Medlempris Kr 3 995,00 (Kr 4 993,75 inkl moms)
    ikke medlemspris Kr 5 495,00 (Kr 6 868,75 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

  • Nordre Fasanvej 113, 2000 Frederiksberg

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring

4 Gode grunde

  1. Lær at skabe resultater med YouTube
  2. Få indsigt i mulighederne med YouTube Analytics
  3. Forstå sammenhængen mellem YouTube og online success
  4. Få konkrete erfaringer med opsætning af YouTube-kampagner

Relaterede artikler