Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
DUBLIN STUDYTOUR 2018
Body: 
Tag med på forårets studietur den 10. - 14. juni og bliv en del af en eksklusiv gruppe af CMOs, heads of digital, content managers, bureauledere og andre gode marketers, der tager fire dage til Dublin for at høre, se og mærke det allernyeste. Vi besøger bl.a. Google, LinkedIn, Facebook og Accenture The Dock. Dertil kommer 1-2 af Dublins bedste bureauer og to super spændende start-ups. Du får inspiration og ny viden om SoMe, teknologi, New Media og marketing og vil lære fra nogle af dem, der ligger forrest i feltet.
 
PROGRAM
På turen får du mulighede for at komme helt ind i maskinrummet hos nogle af verdens mest innovative virksomheder og høre om, hvordan de ser verden - ikke bare i dag, men også hvad der er på vej. Og så får du et super godt netværk med 25 andre erhvervsfolk.  Der er masser af tid til at diskutere stort og småt, høre om, hvordan de andre gør og bidrage med dine ideer og tanker.
 
Vi besøger bl.a. Google, LinkedIn, Facebook, Accenture The Dock, et par bureauer og to start-ups (programmet opdateres løbende). De fleste tech virksomheder ligger i The Docks, som er et tidligere havnekvarter ved River Liffey. Området kaldes ofte Silicon Docks.
 
Du skal ankomme til Dublin senest søndag 10. juni. Fra mandag morgen til onsdag eftermiddag besøger vi virksomheder, og du får tre dage fyldt med ny viden og masser af ideer, du kan arbejde videre med i din egen virksomhed. 
Udover den faglige inspiration byder ugen på networking og to fællesmiddage. Torsdag flyver vi hjem, med mindre du vælger at blive i Dublin en dag eller to ekstra på  egen hånd.
 
LINKEDIN: LinkedIn er verdens største sociale medie for professionelle med ca 110 millioner aktive konti, og den er tilgængelig på 24 forskellige sprog. LinkedIn bruges til at forbinde og oprette / holde relationer til andre fagfolk, arbejdsgivere bruger mediet til at annoncere job, og jobsøgende bruger LinkedIn til at sende deres CV. Flere og flere brands bruger LinkedIn som en af deres SoMe kanaler. I december 2016 blev LinkedIn købt af Microsoft for ca. 26 mia. USD - kontant.
 
GOOGLE: Vi besøger Google i deres super flotte Europa HQ på Barrow St. Google's kerneforretninger kræver ingen introduktion, men vi har strikket et super spændende program sammen med dem, hvor vi skal høre meget mere om alt det andet, som Google går og laver. Vi skal bla. høre de store mængder af data, de genererer, og hvordan den kan bruges kreativt, hvordan Googles søgeteknologi bruges til at bygge skræddersyede disruptive kommercielle løsninger og hvordan Google tilgår innovation. Og vi får selvfølgelig også en guided tur rundt på campus.
 
FACEBOOK: Også Facebook besøger vi til et skræddersyet program. En række af Facebooks eksperter på de forskellige områder vil præsentere is for Facebook Mission & Vision, Creativity at Facebook, Instagram og Messenger. Der er selvfølgelig masser af muligheder for dialog og spørgsmål. VR via Oculus bliver også et emne med mulighed for også at prøve. Besøget sluttes af med en rundtur i det fantastiske Europa hovedsæde. Se video fra Facebook Dublin her.
 
THE DOCK: I februar 2017 åbnede Accenture et research og innovation hub, som de kalder The Dock. Her forsker og udvikler designere, læger, teknikere og beslutningstagere "elementer", der betyder noget for mennesker, steder og robotter. Bare i løbet af det første år er der indsendt 61 patentansøgninger på løsninger, udviklet i The Dock. Her arbejdes med AI, avanceret analyse, IoT, blockchain, mixed reality og meget mere. The Dock er i sig selv en showcase i "connected building" og i de måder, som medarbejderne arbejder på. 
 
REJSE OG HOTEL
Vi bor på The Marker, et lækkert 4* hotel, som ligger midt i Silicon Docks. På Tripadvisor er THe Marker #2 af alle hoteller i Dublin. 
Adressen er Grand Canal Square, Docklands, Dublin 2, D02 CK38.
 
Ankomst: 10. juni 2018
Hjemrejse: 14. juni 2018
 
Hvis du gerne vil bo på hotellet en dag eller to før eller efter, sørger vi gerne for det. Du skal blot fortælle os din ankomst og afrejsedatoer, når du tilmelder dig. Prisen er DKK 2,700 pr nat, inklusive morgenmad
 
Du sørger selv for rejsen: Du kan for eksempel flyve med SAS, som flyver dagligt direkte mellem København og Dublin. Turen tager ca to timer og tyve minutter. 
 • Afg fra CPH: 14.10
 • Afg fra DUB: 12.30

Bemærk at der er en times tidsforskel mellem Irland og Danmark. 

PRIS
DKK 21.000 ekskl. moms (medlemmer af Dansk Markedsføring)
DKK 23.000 ekskl. moms (ikke-medlemmer af Dansk Markedsføring)
 
Inkluderet i prisen er: 3 dages unikt fagligt program, 4 overnatninger på 4* hotel med morgenmad, 2 fællesmiddage på restauranter i Dublin og informationsmøde inden afrejsen.
Prisen dækker ikke din rejse, frokoster og middage (undtagen de to fællesmiddage) samt transport til/fra lufthavnen.
Hvis du gerne vil bo på hotellet en dag eller to før eller efter, sørger vi gerne for det. Du skal blot fortælle os din ankomst og afrejsedatoer, når du tilmelder dig. Prisen er DKK 2,700 pr nat, inklusive morgenmad
 
TILMELDING
Du tilmelder dig ved at klikke på: TILMELD eller ved sende en os en mail til: tilmelding@markedsforing.dk
Skriv dit navn, titel, virksomhed, virksomhedens adresse og dit mobilnummer. Anfør også dato for din ankomst og afrejse fra hotellet.
 
OBS: Vi anbefaler hurtig tilmelding, da turen har et begrænset antal pladser (30 stk.). Turen gennemføres ved minimum 15 tilmeldinger. Tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en anden person. Du modtager en faktura fra Dansk Markedsføring.
 

Tidspunkt

Søndag 10. juni 2018 (Kl. 12.00-22.00)2018-06-10 12:00:002018-06-10 10:00:00Europe/CopenhagenDUBLIN STUDYTOUR 2018 Tag med på forårets studietur den 10. - 14. juni og bliv en del af en eksklusiv gruppe af CMOs, heads of digital, content managers, bureauledere og andre gode marketers, der tager fire dage til Dublin for at høre, se og mærke det allernyeste. Vi besøger bl.a. Google, LinkedIn, Facebook og Accenture The Dock. Dertil kommer 1-2 af Dublins bedste bureauer og to super spændende start-ups. Du får inspiration og ny viden om SoMe, teknologi, New Media og marketing og vil lære fra nogle af dem, der ligger forrest i feltet. PROGRAMPå turen får du mulighede for at komme helt ind i maskinrummet hos nogle af verdens mest innovative virksomheder og høre om, hvordan de ser verden - ikke bare i dag, men også hvad der er på vej. Og så får du et super godt netværk med 25 andre erhvervsfolk.  Der er masser af tid til at diskutere stort og smGrand Canal Square, Docklands, Dublin 2, D02 CK38.The Comptence Company og Dansk Markedsføring
Mandag 11. juni 2018 (Kl. 09.00-22.00)2018-06-11 09:00:002018-06-11 10:00:00Europe/CopenhagenDUBLIN STUDYTOUR 2018 Tag med på forårets studietur den 10. - 14. juni og bliv en del af en eksklusiv gruppe af CMOs, heads of digital, content managers, bureauledere og andre gode marketers, der tager fire dage til Dublin for at høre, se og mærke det allernyeste. Vi besøger bl.a. Google, LinkedIn, Facebook og Accenture The Dock. Dertil kommer 1-2 af Dublins bedste bureauer og to super spændende start-ups. Du får inspiration og ny viden om SoMe, teknologi, New Media og marketing og vil lære fra nogle af dem, der ligger forrest i feltet. PROGRAMPå turen får du mulighede for at komme helt ind i maskinrummet hos nogle af verdens mest innovative virksomheder og høre om, hvordan de ser verden - ikke bare i dag, men også hvad der er på vej. Og så får du et super godt netværk med 25 andre erhvervsfolk.  Der er masser af tid til at diskutere stort og smGrand Canal Square, Docklands, Dublin 2, D02 CK38.The Comptence Company og Dansk Markedsføring
Tirsdag 12. juni 2018 (Kl. 09.00-22.00)2018-06-12 09:00:002018-06-12 10:00:00Europe/CopenhagenDUBLIN STUDYTOUR 2018 Tag med på forårets studietur den 10. - 14. juni og bliv en del af en eksklusiv gruppe af CMOs, heads of digital, content managers, bureauledere og andre gode marketers, der tager fire dage til Dublin for at høre, se og mærke det allernyeste. Vi besøger bl.a. Google, LinkedIn, Facebook og Accenture The Dock. Dertil kommer 1-2 af Dublins bedste bureauer og to super spændende start-ups. Du får inspiration og ny viden om SoMe, teknologi, New Media og marketing og vil lære fra nogle af dem, der ligger forrest i feltet. PROGRAMPå turen får du mulighede for at komme helt ind i maskinrummet hos nogle af verdens mest innovative virksomheder og høre om, hvordan de ser verden - ikke bare i dag, men også hvad der er på vej. Og så får du et super godt netværk med 25 andre erhvervsfolk.  Der er masser af tid til at diskutere stort og smGrand Canal Square, Docklands, Dublin 2, D02 CK38.The Comptence Company og Dansk Markedsføring
Onsdag 13. juni 2018 (Kl. 09.00-22.00)2018-06-13 09:00:002018-06-13 10:00:00Europe/CopenhagenDUBLIN STUDYTOUR 2018 Tag med på forårets studietur den 10. - 14. juni og bliv en del af en eksklusiv gruppe af CMOs, heads of digital, content managers, bureauledere og andre gode marketers, der tager fire dage til Dublin for at høre, se og mærke det allernyeste. Vi besøger bl.a. Google, LinkedIn, Facebook og Accenture The Dock. Dertil kommer 1-2 af Dublins bedste bureauer og to super spændende start-ups. Du får inspiration og ny viden om SoMe, teknologi, New Media og marketing og vil lære fra nogle af dem, der ligger forrest i feltet. PROGRAMPå turen får du mulighede for at komme helt ind i maskinrummet hos nogle af verdens mest innovative virksomheder og høre om, hvordan de ser verden - ikke bare i dag, men også hvad der er på vej. Og så får du et super godt netværk med 25 andre erhvervsfolk.  Der er masser af tid til at diskutere stort og smGrand Canal Square, Docklands, Dublin 2, D02 CK38.The Comptence Company og Dansk Markedsføring
Torsdag 14. juni 2018 (Kl. 09.00-16.00)2018-06-14 09:00:002018-06-14 04:00:00Europe/CopenhagenDUBLIN STUDYTOUR 2018 Tag med på forårets studietur den 10. - 14. juni og bliv en del af en eksklusiv gruppe af CMOs, heads of digital, content managers, bureauledere og andre gode marketers, der tager fire dage til Dublin for at høre, se og mærke det allernyeste. Vi besøger bl.a. Google, LinkedIn, Facebook og Accenture The Dock. Dertil kommer 1-2 af Dublins bedste bureauer og to super spændende start-ups. Du får inspiration og ny viden om SoMe, teknologi, New Media og marketing og vil lære fra nogle af dem, der ligger forrest i feltet. PROGRAMPå turen får du mulighede for at komme helt ind i maskinrummet hos nogle af verdens mest innovative virksomheder og høre om, hvordan de ser verden - ikke bare i dag, men også hvad der er på vej. Og så får du et super godt netværk med 25 andre erhvervsfolk.  Der er masser af tid til at diskutere stort og smGrand Canal Square, Docklands, Dublin 2, D02 CK38.The Comptence Company og Dansk Markedsføring

Kursuspris

 • Medlempris Kr 21 000,00 (Kr 26 250,00 inkl moms)
  ikke medlemspris Kr 23 000,00 (Kr 28 750,00 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

 • The Marker
  Grand Canal Square, Docklands, Dublin 2, D02 CK38.

Arrangeret af

 • The Comptence Company og Dansk Markedsføring

3 Gode grunde

 1. Du bliver en del af en eksklusiv gruppe af CMOs, content managers, heads of digital og bureauledere.
 2. Du besøger nogle af verdens mest innovative virksomheder.
 3. Får et godt netværk med 30 andre erhvervsfolk.

Relaterede artikler