custom add this

Image: 
Titel:
Infografik - Styrk dit visuelle indhold på de sociale medier
Body: 
Er du social media manager, webredaktør eller online marketingschef og mangler du et redskab til at gøre dine SoMe-opslag mere interessante og visuelt indbydende? Så er webbaseret infografik det perfekte redskab for dig.

Med infografik kan du effektivt sprede dit budskab om dit produkt, så din målgruppe lægger mærke til dem i strømmen af opslag på de sociale medier. Du kan tilføje interaktive elementer og links til din virksomhed og produkt i netop det format du ønsker. Alt sammen med det formål at øge trafikken på dit website.

 
Som deltager lærer du bl.a.: 
At benytte det bedste webbaserede infografikværktøj på nettet – visage.co – og du vil under kurset fremstille en infografik skræddersyet til din virksomhed. Hvilken typografi skal du bruge? Hvilke elementer virker og mange informationer skal der være i infografikken for at tiltrække læserens opmærksomhed og få dem til at huske dine opslag. Du vil lære at udforme diagrammer, fotos, korte spørgeskemaer og andre interaktive elementer som kan embeddes i dine opslag.
 
Systemkrav:
Infografiktjenesten visage.co er et webbaseret infografikværktøj og kræver ingen software lokalt på maskinen – det hele ligger i skyen. Det kræver blot oprettelse af en profil på tjenesten. Tjenesten er gratis at benytte og du kan derfor fortsætte arbejdet med at udvikle dine infografikker efter kursets afslutning.
 
Målgruppe: 
SoMe Content managers, webredaktører, ansvarlige for online marketing, grafikere der gerne vil vække opsigt med deres SoMe-opslag.

Lidt om underviser:

Martin Kirchgässner har 18 års erfaring med infografik og visuel kommunikation og har egen selvstændig virksomhed, hvor han til dagligt er beskæftiget med Infografik og 3D-visualisering. Martin fungerer som visuel konsulent for en lang række virksomheder og organisationer samt holder foredrag, skriver bøger og artikler omkring tendenser inden for infografik. Martin har en baggrund som visuel journalist fra mediebranchen og har ligeledes undervist på DMJX og Designskolen i Kolding.

Tidspunkt

Mandag 27. november 2017 (Kl. 09.00-16.00)2017-11-27 09:00:002017-11-27 04:00:00Europe/CopenhagenInfografik - Styrk dit visuelle indhold på de sociale medierEr du social media manager, webredaktør eller online marketingschef og mangler du et redskab til at gøre dine SoMe-opslag mere interessante og visuelt indbydende? Så er webbaseret infografik det perfekte redskab for dig.Med infografik kan du effektivt sprede dit budskab om dit produkt, så din målgruppe lægger mærke til dem i strømmen af opslag på de sociale medier. Du kan tilføje interaktive elementer og links til din virksomhed og produkt i netop det format du ønsker. Alt sammen med det formål at øge trafikken på dit website. Som deltager lærer du bl.a.: At benytte det bedste webbaserede infografikværktøj på nettet – visage.co – og du vil under kurset fremstille en infografik skræddersyet til din virksomhed. Hvilken typografi skal du bruge? Hvilke elementer virker og mange informationer skal der væNordre Fasanvej 113-115, 1. sal, 2000 FrederiksbergDansk Markedsføring

Kursuspris

  • Medlempris Kr 3 995,00 (Kr 4 993,75 inkl moms)
    ikke medlemspris Kr 4 995,00 (Kr 6 243,75 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

  • Dansk Markedsføring
    Nordre Fasanvej 113-115, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring

Relaterede artikler