custom add this

Image: 
Titel:
INVITATION
Body: 

Kom og bliv inspireret af branchens dygtigste marketingfolk!

The M List er Dansk Markedsførings årlige hyldest til de absolut bedste og mest visionære fagfolk der har udmærket sig det forgangne år.

For 3. år i træk lancerer vi The M List og som noget nyt, er vi gået sammen med Berlingske Business om at kåre Årets CMO samme dag. 

Vi fejrer lanceringen af årets The M List med en reception og seminar d. 26. Januar kl 14-18, hvor bogen udleveres til deltagerne. 

Temaet for den tilhørende mini-konference er 'Creativity in a data driven world', og vi er stolte af bl.a. at præsentere AKQAs founder & CEO Ajaz Ahmed som årets hovedtaler.

AKQA er et af USA's førende kreative bureauer med mere end 2100 ansatte,  og kundelisten tæller bl.a. Nike, Coca Cola, BBC & Rolls Royce. Ajaz har skrevet de 2 bestsellere Velocity og Limitless

The M Trends 2018 perspektiveres i en paneldiskussion, og derudover præsenteres en international casestory samt det mest prisvindende bureauer i Norden- &Co’s – tilgang til kreativitet, strategi og samarbejde.

Dagen rundes af med netværk, dj, champagne samt lidt at spise. Findes der en bedre måde at runde januar af og starte 2018?

Bag om The M List
The M List udvælges hvert år af et advisory board der med hver deres faglige indgangsvinkel og på baggrund af 5 udvælgelseskriterier står for udvælgelsen af M Liste profilerne.

2018 advisory boardet består af:

De 3 partnere bag The M List, headhunterbureauet Holm Marcher & Co, strategihuset Clay og Dansk Markedsføring ønsker at samle, udfordre og udvikle marketingbranchen ved at fremhæve og hylde branchens absolut bedste og mest visionære fagfolk i en årlig bogudgivelse. The M-list er både en personlig profil af mere end 200 marketingfolk, der har udmærket sig i årets løb, og en trendanalyse med fokus på branchens udvikling fremadrettet. Er du nysgerrig efter at vide hvordan The M List udvælges kan du læse mere om kriterierne her.

Vi glæder os til at se dig!

Tidspunkt

Fredag 26. januar 2018 (Kl. 14.00-18.00)2018-01-26 02:00:002018-01-26 06:00:00Europe/CopenhagenÅrets CMO & The M List 2018 Kom og bliv inspireret af branchens dygtigste marketingfolk!The M List er Dansk Markedsførings årlige hyldest til de absolut bedste og mest visionære fagfolk der har udmærket sig det forgangne år.For 3. år i træk lancerer vi The M List og som noget nyt, er vi gået sammen med Berlingske Business om at kåre Årets CMO samme dag. Vi fejrer lanceringen af årets The M List med en reception og seminar d. 26. Januar kl 14-18, hvor bogen udleveres til deltagerne. Temaet for den tilhørende mini-konference er 'Creativity in a data driven world', og vi er stolte af bl.a. at præsentere AKQAs founder & CEO Ajaz Ahmed som årets hovedtaler.AKQA er et af USA's førende kreative bureauer med mere end 2100 ansatte,  og kundelisten tæller bl.a. NKalvebod Brygge 5, 1560 København V.Dansk Markedsføring / Holm Marcher & Co / Strategihuset Clay / Berlingske Business

Kursuspris

 • Medlempris Kr 0,00
  ikke medlemspris Kr 795,00 (Kr 993,75 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

 • Copenhagen Marriott Hotel
  Kalvebod Brygge 5, 1560 København V.

Partnere

Arrangeret af

 • Dansk Markedsføring / Holm Marcher & Co / Strategihuset Clay / Berlingske Business

4 Gode grunde

 1. Få M List profilernes bud på de vigtigste tendenser i 2018
 2. Netværk med +300 beslutningstagere indenfor salg, marketing, kommunikation og medier.
 3. Du får bogen The M List udleveret
 4. Hør keynote og CEO Ajaz Ahmed - manden bag et af USA's førende kreative bureauer AKQA.